ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διακόπηκε η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής λόγω τεταμένου κλίματος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διακόπηκε η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής λόγω τεταμένου κλίματος

Η Βουλή συνήλθε την Παρασκευή 13/3 σε ημικεκλεισμένων των θυρών συνεδρία, λόγω των μέτρων για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχει προσβάλει άτομα στην Κύπρο.

Λόγω του τεταμένου κλίματος που προέκυψε στη συζήτηση τόσο για το αν έπρεπε να συνέλθει η Ολομέλεια της Βουλής,  όσο και για την ψηφοφορία επί των κανονισμών για τους διορισμούς,  ιεραρχία,  προαγωγές  και  αφυπηρετήσεις των αξιωματικών στην Εθνική Φρουρά, που απορρίφθηκαν οριακά (20 υπέρ, 20 εναντίον) ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης  διέκοψε τη συνεδρία του σώματος, αναβάλλοντας ταυτόχρονα και τη συνέχιση της  Σύσκεψης Αρχηγών που θα ακολουθούσε.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής είχε πολλές φορές επαναλάβει κατά τη συνεδρία, ότι η συνεδρία έπρεπε να ήταν σύντομη ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι της συγκέντρωσης στον ίδιο χώρο.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE