ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη συνάντηση για ιατρικά απόβλητα Γενικού Νοσοκομείου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη συνάντηση για ιατρικά απόβλητα Γενικού Νοσοκομείου

Το θέμα των ιατρικών αποβλήτων των δημόσιων νοσηλευτηρίων αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη ευαισθησία λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως πληροφορούμαστε, διευθετήθηκε εκτάκτως εντός της ημέρας για τις 14:00 (13/03) συνάντηση μεταξύ εκπροσώπου της εταιρείας που έχει σύμβαση με το κράτος για διαχείριση των ιατρικών αποβλήτων και στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Κατά τη συνάντηση επρόκειτο να τεθεί το θέμα διαχείρισης ιατρικών αποβλήτων που αφορούν περιστατικά κορωνοϊού. Ως γνωστόν το εν λόγω Γενικό Νοσοκομείο ήδη φιλοξενεί περιπτώσεις ασθενών με κορωνοϊό.

Από την περασμένη Τετάρτη (11/03) οι τέσσερις ασθενείς που μέχρι εκείνη τη στιγμή διαγνώστηκαν με κορωνοϊό μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, είχαν μεταφερθεί στο εν λόγω νοσηλευτήριο.

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

Στο ανατολικό μέτωπο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση της πυρκαγιάς στο δάσος του Μαχαιρά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου. «Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top