ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Παγώνουν’ οι δικαστικές υποθέσεις στην Λεμεσό -Από εβδομάδα αποφασίζει το Ανώτατο -ΕΓΓΡΑΦΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Παγώνουν’ οι δικαστικές υποθέσεις στην Λεμεσό -Από εβδομάδα αποφασίζει το Ανώτατο -ΕΓΓΡΑΦΑ

Κατεβάζουν ρολά οι δικηγόροι στη Λεμεσό.

Η επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού, με ανακοίνωσή της καλεί τους δικηγόρους/μέλη του συλλόγου να μην παρουσιάζονται σε αστικές υποθέσεις.

Σε ό,τι αφορά τις ποινικές υποθέσεις, οι δικηγόροι καλούνται να δίδουν οδηγίες στους πελάτες τους να παρουσιάζονται μόνοι και να ζητούν αναβολή. Αν οι πελάτες δεν είναι σε θέση να παραστούν, τότε να παρουσιάζονται οι δικηγόροι και να λαμβάνει νέες οδηγίες.

Όσο για το Ανώτατο Δικαστήριο, η σύσκεψη των μελών του εντός της ημέρας δεν κατέληξε κάπου. Η πιθανότητα λήψης μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, θα εξεταστεί σε νέα σύσκεψη των μελών του Ανωτάτου τη Δευτέρα (16/03).

Παραθέτουμε σχετικές ανακοινώσεις:

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE