ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναβολή από Οδοντιατρικές Υπηρεσίες - Δωρεάν εξέτασης κοινού στα νοσοκομεία στις 20 Μαρτίου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναβολή από Οδοντιατρικές Υπηρεσίες - Δωρεάν εξέτασης κοινού στα νοσοκομεία στις 20 Μαρτίου

Σε αναβολή της προγραμματισμένης δωρεάν οδοντιατρικής εξέτασης στα Γενικά Νοσοκομεία παγκύπρια την 20η Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού ανακοινώνουν οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων θα αντιμετωπίζουν μόνο επείγοντα περιστατικά.

Σε ανακοίνωσή των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι «λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την εμφάνιση πρόσθετων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού COVID-19 στην Κύπρο και με σκοπό την πρόληψη και την αποτροπή μετάδοσης του ιού, αναβάλουν την προγραμματισμένη δωρεάν οδοντιατρική εξέταση σας το κοινό στον προαύλιο χώρο των Γενικών Νοσοκομείων Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου και Αμμοχώστου την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, που θα πραγματοποιείτο στο πλαίσιο σειράς δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας».

Στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στην Κύπρο, ανακοινώνεται, ότι οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες θα αντιμετωπίζουν μόνο επείγοντα περιστατικά.

«Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού ακυρώνονται και το προσωπικό των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών θα ενημερώσει όλους σας ασθενείς που έχουν ραντεβού τηλεφωνικώς», προστίθεται.

Ασθενείς που παρουσιάζουν οποιοδήποτε επείγον οδοντιατρικό πρόβλημα προτρέπονται πρώτα να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οδοντίατρο του κέντρου που επιθυμούν να επισκεφθούν για να λάβουν συμβουλή/καθοδήγηση για το πρόβλημά τους. Σε περίπτωση που ο Οδοντίατρος  συμβουλεύσει να επισκεφθούν το οδοντιατρείο, παρακαλούνται, όπου είναι δυνατό, οι ασθενείς να προσέρχονται στις Οδοντιατρικές Υπηρεσίες χωρίς συνοδό, σημειώνεται.

Οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες ευχαριστούν τους πολίτες για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Σε σχέση με την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, αναφέρεται ότι αυτή έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Οδοντιάτρων (FDI) να εορτάζεται κάθε 20η Μαρτίου.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top