ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιζόπουλος: Γιατί θεωρεί πως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι αν βγάλουμε πρωταθλητή (μόνο εμείς)

Σιζόπουλος: Γιατί θεωρεί πως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι αν βγάλουμε πρωταθλητή (μόνο εμείς)

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 για τις εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού και εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για το ποιος θα πάει Ευρώπη και ποιος θα είναι πρωταθλητής εάν δεν γίνει και στις υπόλοιπες χώρες το ίδιο.

Παράλληλα τόνισε πως η πρόβλεψη της ΕΔΕΚ είναι πως στις 15-30 Απριλίου θα είναι η κορύφωση της πανδημίας στην Κύπρο και μετά τις 15 Μαΐου η κάμψη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι θα ήταν λάθος αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε επανέναρξη των πρωταθλημάτων και των ποδοσφαιρικών αγώνων. Παρά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην βρίσκονται στην ομάδα υψηλού κινδύνου, όμως οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μόνοι τους. Το ενδεχόμενο να προβληθούν από τον ιό και να τον μεταφέρουν σε άλλους, βλέπουμε τι γίνεται στον ευρωπαϊκό χώρο. Βλέπουμε πώς οι ποδοσφαιριστές έχουν νοσήσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσουμε την μπάλα. Η εκτός ελέγχου διασπορά του ιού στη χώρα μας, ενδεχομένως να έχει τρομακτικές συνέπειες και θα πρέπει πάση θυσία να το αποφύγουμε».

Η πρόβλεψη της ΕΔΕΚ: «Εμείς ως ΕΔΕΚ από την πρώτη στιγμή είχαμε προβλέψει και μας επιβεβαιώνουν εκ των υστέρων οι ειδικοί, η κορύφωση στην πατρίδα μας θα είναι μεταξύ 15 και 30 Απριλίου. Eκείνο που χρειάζεται για να μην φθάσουμε στο μέγιστο της κορύφωσης είναι από τώρα και μέχρι τις 15 Απριλίου να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

Εγώ θεωρώ ότι η κάμψη θα αρχίσει μετά τις 15 Μαΐου. Εάν και εφόσον προσφέρεται πια μετά τις 15 του Μάη και ανάλογα πώς εξελίσσονται τα πράγματα να διεξαχθούν με ειδικές συνθήκες απλά και μόνο για να έχουμε τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή ή να έχουμε τον κυπελλούχο ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Το ποδόσφαιρο, όμως, σταμάτησε παντού. Άρα και να έχουμε πρωταθλητή εμείς και όχι οι υπόλοιπες χώρες, δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε εμείς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top