ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο ασθενείς δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο ασθενείς δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι στο ΓΝ Λεμεσού

Διασωληνωμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού βρίσκονται δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, μετά τον θάνατο του 63χρονου Βρετανού, κάποια πρόσωπα αναμένουν τα αποτελέσματα τους, ενώ σε δυο πρόσωπα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.


Αυτό ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Λεμεσού - Πάφου Χρίστος Νικολάου, προσθέτοντας ότι ένα ύποπτο κρούσμα έφτασε από το ΤΑΕΠ Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και γίνονται οι σχετικές εξετάσεις.
 
Η κατάσταση των προσώπων που είναι διασωληνωμένα παραμένει σοβαρά αλλά σταθερή, πρόσθεσε.
 
Επιπρόσθετα, συνέχισε, αρνητικά είναι τα αποτελέσματα για δυο πρόσωπα που ανέμεναν αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουν να παραμένουν στον 5ο όροφο του νοσοκομείου, ενώ εκκρεμούν ακόμη τα αποτελέσματα για αριθμό προσώπων.
 
Υπενθύμισε δε ότι με την παράταση 72 ωρών που δόθηκε στα μέτρα που είχαν εξαγγελθεί την περασμένη εβδομάδα έχει ανασταλεί η λειτουργία στα Νοσοκομεία Λεμεσού - Πάφου, με τα ΤΑΕ να εργάζονται με προσωπικό ασφαλείας μόνο για εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού απεβίωσε χθες 63χρονος Βρετανός, ο οποίος είχε μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE