ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ενοικιάζουν σκύλους για να πηγαίνουν βόλτα, σύμφωνα με το κόμμα για τα ζώα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ενοικιάζουν σκύλους για να πηγαίνουν βόλτα, σύμφωνα με το κόμμα για τα ζώα

Καταγγελίες ότι ενοικιάζονται σκύλοι για βόλτα λόγω των μέτρων για κορωνοϊό, κατέχει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

Πληροφορίες κατέχει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου "ότι κάποιοι επιτήδειοι στην προσπάθεια τους να εκμεταλλευτούν τους συμπολίτες τους και εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση προβαίνουν σε διαφήμιση ότι ενοικιάζουν σκυλιά για βόλτα και μάλιστα με χρέωση" αφού είναι κάτι που με όρους επιτρέπεται στο νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει "τον οποιονδήποτε προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας" και αναφέρει ότι "σε καμία περίπτωση δεν είναι νόμιμη αυτή η πράξη γιατί ο σκύλος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος, να φέρει μικροτσίπ και βιβλιάριο υγείας".

Τέλος καλεί τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως, " γίνεται αυστηρός έλεγχος όλων όσοι πηγαίνουν βόλτα με το σκύλο τους, να ελέγχονται τα στοιχεία της κηδεμονίας του σκύλου και εκεί που δεν υπάρχουν, τότε να καταγγέλλονται άμεσα και να στοιχειοθετείται υπόθεση εναντίον τους" μη αποκλειόμενης και της κατάσχεσης του σκύλου αυτού που παρανομεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE