ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To Υou’ll never walk alone από τους γιατρούς, έκανε τον Κλοπ να ΚΛΑΨΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

To Υou’ll never walk alone από τους γιατρούς, έκανε τον Κλοπ να ΚΛΑΨΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξή τόνισε πως ένα βίντεο γιατρών που τραγούδαγαν το “You’ll never walk alone” εν μέσω πανδημίας τον έκανε να κλάψει.

Viral έχει γίνει βίντεο γιατρών σε μονάδα εντατικής θεραπείας που χορεύουν και τραγουδούν μάζι με συναδέλφους τους το “You’ll never walk alone”, στη… μάχη κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ανέφερε πως με το που είδε το συγκεκριμένο βίντεο λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι εξωπραγματικό. Νομίζω χθες μου έστειλαν ένα βίντεο με ανθρώπους που ήταν έξω από τη ΜΕΘ και τραγουδούσαν το “You ‘ll never walk alone και εγώ κατευθείαν άρχισα να κλαίω. Είναι απίστευτο, αλλά δείχνει πως όχι μόνο δουλεύουν αλλά έχουν και καλή διάθεση».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

The post To Υou’ll never walk alone από τους γιατρούς, έκανε τον Κλοπ να ΚΛΑΨΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top