Το «αντίο» Ερμή και Φανιέρου στον 47χρονο Ερρίκο που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό (Φωτογραφία)

Το «αντίο» Ερμή και Φανιέρου στον 47χρονο Ερρίκο που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό (Φωτογραφία)

Με ανάρτηση του ο Ερμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετά τον 47χρονο Ερρίκο, που έχασε σήμερα τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

Το δικό του “αντίο” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον 47χρονο Ερρίκο, είπε και ο Πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος.

Αναλυτικά:

“Σήμερα έχασα έναν από τους καλούς φίλους. Μίλαγα μαζί του πριν πέσει σε κόμμα και να μην μου απαντά. Φίλε Ερρίκο δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, γιατί δεν θα γεννηθούν παλληκάρια σαν εσένα. Ο Θεός να σε έχει καλά”.

The post Το «αντίο» Ερμή και Φανιέρου στον 47χρονο Ερρίκο που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό (Φωτογραφία) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE