ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΗΧΗΡΑ μηνύματα Μάγκλιτσα προς όλο τον κόσμο και αποκαλύπτει πως βίωσε τον ΕΦΙΑΛΤΗ του Covid-19 στην Κίνα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΗΧΗΡΑ μηνύματα Μάγκλιτσα προς όλο τον κόσμο και αποκαλύπτει πως βίωσε τον ΕΦΙΑΛΤΗ του Covid-19 στην Κίνα

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα 24sata.hr παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος από πέρσι αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα της Γκουιτσόου Χενγκφένγκ Τσιτσένγκ.

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε για την πανδημία του Covid-19 (κορωνοϊός) που ξεκίνησε από την Κίνα…

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στην Κίνα: “Όλοι ελπίζουν ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις αρχές Μαΐου. Θα δείξει πως έχει η κατάσταση και όταν οι Αρχές πουν ότι είναι όλα εντάξει, τότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια”.

Για το πως έζησε τις μέρες που επέστρεψε από την Ταϊλάνδη: “Όταν επιστρέψαμε από την προετοιμασία στην Ταϊλάνδη, μας τσέκαραν και μετά μπήκαμε σε καραντίνα. Με όσους ήρθαμε σε επαφή, όλοι φορούσαν μάσκες και γάντια και μας έλεγχαν κάθε μέρα. Στην πόλη μας οι άνθρωποι πήραν πολύ σοβαρά την κατάσταση και εφάρμοσαν σκληρά μέτρα. Όποιος έσπαζε την καραντίνα, τιμωρούνταν παραδειγματικά. Εμείς μπήκαμε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες σε ξενοδοχείο, όταν επιστρέψαμε από την προετοιμασία”.

Για το πως αντιμετώπισε ο ίδιος την καραντίνα: “Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε ότι δεν είναι εύκολο να μείνεις για δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να μετακινηθείς. Αυτό γίνεται για να περάσει όλο αυτό το κακό. Κάποιοι όμως είναι ανεύθυνοι και κόσμος πεθαίνει. Όλοι λένε, δεν θα είμαι εγώ, δεν θα τύχει σε μένα. Δεν είναι όμως ποτέ αργά να ακούσουμε τους γιατρούς. Δύο εβδομάδες σε καραντίνα, δεν είναι τίποτα μπροστά σε μία χαμένη ζωή”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΗΧΗΡΑ μηνύματα Μάγκλιτσα προς όλο τον κόσμο και αποκαλύπτει πως βίωσε τον ΕΦΙΑΛΤΗ του Covid-19 στην Κίνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top