ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μαύρη τρύπα» 100 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα

«Μαύρη τρύπα» 100 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα

Ο κορωνοϊός μπορεί να προκαλέσει απώλειες ύψους εκατό εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Απώλειες που φτάνουν έως και τα εκατό εκατομμύρια ευρώ, ήτοι το 10% του προϋπολογισμού της, ενδέχεται να έχει η Μπαρτσελόνα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, εξ’ ου και η απόφασή της να προχωρήσει σε περικοπές.

Ο σύλλογος της Βαρκελώνης έχει συμφωνήσει με τους αθλητές των τμημάτων μπάσκετ, χάντμπολ, χόκεϊ με πατίνια και ποδόσφαιρο σάλας, αλλά ακόμα δεν τα έχει βρει με αυτούς της ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι είναι και πιο ακριβοπληρωμένοι.

Αυτές οι απώλειες προκύπτουν από εισιτήρια, τα μπόνους της UEFA στο Champions League, τηλεοπτικά δικαιώματα που δεν έχει εισπράξει ακόμα, τα έσοδα από το μουσείο, αλλά και από τις πωλήσεις στις μπουτίκ.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση ζητάει περικοπές της τάξεως του 70% από τους ποδοσφαιριστές, αφού αν δεν υπάρξει ξανά ποδόσφαιρο και το μέτρο αυτό εφαρμοστεί έως τις 30 Ιουνίου, ο σύλλογος θα εξοικονομούσε περί τα 106 εκατομμύρια ευρώ. Περίπου, δηλαδή, όσα κινδυνεύει να χάσει…

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Μαύρη τρύπα» 100 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top