ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Buzzer Beater» από Χουλκ και Όσκαρ, έφτασαν στην Κίνα 11 λεπτά πριν απαγορευτούν οι πτήσεις

«Buzzer Beater» από Χουλκ και Όσκαρ, έφτασαν στην Κίνα 11 λεπτά πριν απαγορευτούν οι πτήσεις

Γλίτωσαν στο παρά… έντεκα οι Χουλκ και Όσκαρ, με το αεροπλάνο τους να προσγειώνεται στη χώρα στις 23:49 και το κράτος να θέτει σε ισχύ την απαγόρευση πτήσεων από το εξωτερικό στις 00:00.

Οριακά πρόλαβαν να μην αποκλειστούν από την Κίνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ο Χουλκ και ο Όσκαρ, στο εγχώριο πρωτάθλημα που ξεκίνησε ξανά μετά την διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Οι δύο Βραζιλιάνοι σταρ της λίγκας, είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους για την καραντίνα, με τον πρώτο μάλιστα να παντρεύεται την… ανιψιά της πρώην συζύγου του στο διάστημα αυτό. Τα πράγματα στη χώρα, όμως, πλέον κυλούν θετικά αφού ο ιός Covid-19 πέρασε σε ύφεση κι έτσι οι δυο τους κλήθηκαν να επιστρέψουν, αλλά είχαν αντίπαλο τους χρόνο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το κράτος θα εφαρμόσει απαγόρευση πτήσεων από το εξωτερικό.

Τελικά, κατάφεραν να φτάσουν οριακά εγκαίρως, με το αεροπλάνο τους να προσγειώνεται στις 23:49 της περασμένης Πέμπτης και την απαγόρευση να τίθεται σε ισχύ έντεκα λεπτά αργότερα.

Από το αιφνίδιο μέτρο της κυβέρνησης δεν μπόρεσαν να ελιχθούν και οι Παουλίνιο και Μάρκο Αρναούτοβιτς, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Buzzer Beater» από Χουλκ και Όσκαρ, έφτασαν στην Κίνα 11 λεπτά πριν απαγορευτούν οι πτήσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top