Ποια κρίση; Η Γουλβς ζητάει… 90 εκατ. ευρώ για τον Χιμένες!

Ποια κρίση; Η Γουλβς ζητάει… 90 εκατ. ευρώ για τον Χιμένες!

Η Γουλβς δεν θέλει να χάσει τον Ραούλ Χιμένες και ζητάει τον… ουρανό με τ’ άστρα, ώστε να «δέσει» τον Μεξικανό επιθετικό.

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει πολύ άσχημα και το ποδόσφαιρο από οικονομικής (και όχι μόνο) πλευράς. Οι μεταγραφές των 100+ εκατομμυρίων ευρώ θα αποτελέσουν παρελθόν, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, έχει βάλει τιμή εκκίνησης για τον Ραούλ Χιμένες τα… 90 εκατομμύρια ευρώ! Ο λόγος; Ο προπονητής Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Μεξικανό επιθετικό και, σύμφωνα με την «Daily Star», η διοίκηση των Λύκων έβαλε αυτό το απαγορευτικό ποσό, ώστε να «φρενάρει» τους επίδοξους μνηστήρες.

Στα 28 του χρόνια, ο Χιμένες κάνει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, αφού έχει σημειώσει 22 γκολ σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ποια κρίση; Η Γουλβς ζητάει… 90 εκατ. ευρώ για τον Χιμένες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE