ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον ΠΑΓΟ τα πάντα… Παράταση για ΑΛΛΑΓΗ στο σωματείο

Στον ΠΑΓΟ τα πάντα… Παράταση για ΑΛΛΑΓΗ στο σωματείο

Θα έχουν μπόλικη δουλειά οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του Απόλλωνα, όταν θα μπει σε φυσιολογικούς ρυθμούς η ζωή στην Κύπρο. Ουδείς δεν μπορεί ακόμα να προβεί σε εκτίμηση, πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Το σημαντικότερο κεφάλαιο (κάναμε σχετική ανάλυση χθες) στην ατζέντα των διοικούντων των κυανολεύκων, θα είναι η χάραξη της νέας οικονομικής πολιτικής. Γνωρίζουν από τώρα, ότι θα αρχίσει η εποχή της λιτότητας μόλις καταφέρουμε να «διώξουμε» τον κορωνοϊό από το νησί.

Γι’ αυτό και θα μπουν στη διαδικασία να καθορίσουν το καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εννοείται, ότι καθόλου δεν ασχολούνται στην παρούσα φάση, με τα όποια σενάρια και εκτιμήσεις γίνονται σε μερίδα των ΜΜΕ, σε σχέση με το μέλλον μερικών παιχτών.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν γνωρίζουν ακόμα, αν θα ολοκληρωθούν κανονικά οι διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, δεν πρόκειται να «αγγίξουν» τις υποθέσεις των παιχτών που λήγουν τα συμβόλαια τους…

Άλλωστε δεν «καίγονται» να λάβουν αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, επειδή αν βρεθεί ο τρόπος να αρχίσουν οι διοργανώσεις της τρέχουσας περιόδου (ίσως εντός του Μάη), τότε αυτομάτως θα υπάρξει επέκταση για ένα-δυο μήνες, των συμβολαίων που λήγουν τέλη Μαΐου.

Στο ψυγείο μπήκαν αναγκαστικά και τα όποια πλάνα είχε η διοίκηση, για το εμβολιασμό της ομάδας το προσεχές Καλοκαίρι. Μπορεί να λέγεται συνήθως ότι προγραμματισμός στην ομάδα δεν σταματά ποτέ, αλλά με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο νησί, είναι φυσιολογικό να μπουν στην άκρη τα σχέδια για το μέλλον.

Βγήκε και επίσημη ανακοίνωση χθες, για την αναβολή της προγραμματισμένης εκλογικής συνέλευσης του σωματείου. Ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Απριλίου, αλλά είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πριν μερικές εβδομάδες, είχε βγει προς τα έξω, ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία ο Μαρίνος Ευσταθίου. Θα τον διαδεχθεί, εκτός απρόοπτου, ο Ξενοφών Χαραλάμπους.

Ο τελευταίος φρόντισε ήδη να… επιλέξει ομάδα μελών, που θα αποτελέσουν τους συνεργάτες του, όταν θα καταστεί δυνατό να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη γενική συνέλευση. Να σημειώσουμε ότι ο Ξενοφών Χαραλάμπους, τους τελευταίους μήνες, είναι μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής εταιρίας.

The post Στον ΠΑΓΟ τα πάντα… Παράταση για ΑΛΛΑΓΗ στο σωματείο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top