ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παντιλίμον: «Σενάρια από ταινίες-Φαίνεται γελοίο…» – Η έντονη αντίδραση του για το σενάριο μείωσης μισθού

Παντιλίμον: «Σενάρια από ταινίες-Φαίνεται γελοίο…» – Η έντονη αντίδραση του για το σενάριο μείωσης μισθού

Στη ρουμανική σελίδα DigiSport μίλησε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κοστέλ Παντίλιμον.

Ο 33χρονος Ρουμάνος πορτιέρο μίλησε για το πως βιώνει την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Κύπρο με χαρακτηριστική ατάκα για σενάρια από ταινίες ενώ μίλησε και για το πως κρατιέται σε φόρμα. Παράλληλα όμως ξεχώρισε και η αναφορά του για τις μειώσεις μισθών σε άλλα πρωταθλήματα εκφράζοντας την αντίθεση του με μείωση μισθού από τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ιό στην Κύπρο: «Κάποιος από την Κύπρο είχε τον ιό και δεν το γνώριζε, ήταν ασυμπτωματικός, ωστόσο οι Αρχές φρόντισαν να σταματήσουν τα πάντα εδώ και καιρό, λαμβάνοντας άμεσα δραστικά μέτρα. Βρισκόμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι εδώ και τέσσερις ημέρες και από χθες βγαίνουμε μόνο μία ώρα την ημέρα. Πρέπει να στείλουμε SMS στις κυπριακές αρχές. Αυξήθηκαν οι απαγορεύσεις, παρακολουθούμε τις εξελίξεις ολοένα και περισσότερο».

Για το πως το αντιμετωπίζει: «Αυτά που γίνονται είναι σενάρια που βλέπαμε μόνο σε ταινίες. Σκέφτεσαι ότι μετά από δύο ώρες όλα θα τελειώσουν και θα βρεθείς πίσω στην κανονική ζωή. Είναι περίεργο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά για όλους τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να σκεφτείς άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Σίγουρα θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, αλλά δεν ξέρω τι να πω. Για καλή μου τύχη, έχω ένα δωμάτιο όπου μπορώ να κάνω ασκήσεις. Αρχίσαμε να κάνουμε online εκπαίδευση. Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα λάβει αυτή η τρέλα».

Για τις μειώσεις μισθού που βλέπουμε σε άλλες χώρες: «Μου φαίνεται αρκετά νωρίς για να δεχθούμε αυτό το μέτρο της μείωσης των μισθών. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί σε μια μακρύτερη περίοδο, οι παίκτες θα το αντιληφθούν σίγουρα, αλλά τώρα φαίνεται γελοίο, δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Αλλά δεν είναι στο χέρι των ανθρώπων που πραγματοποίησαν επενδύσεις, οι οποίοι περίμεναν ένα κέρδος… Εάν η περίοδος της κρίσης επεκταθεί και άλλους μήνες, είμαι πεπεισμένος ότι κανείς δεν θα πει όχι», είπε ο τερματοφύλακας.

Για ποιο λόγο ήρθε στην Ομόνοια: «Ήθελα να αλλάξω λίγο ατμόσφαιρα, ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα, είχα επίσης μερικούς συμπαίκτες με τους οποίους έπαιξα σε ομάδες στην Αγγλία. Ήταν εντάξει, δυστυχώς δεν ξεκίνησα καλά, όμως στην πορεία συνέχισα καλά»

The post Παντιλίμον: «Σενάρια από ταινίες-Φαίνεται γελοίο…» – Η έντονη αντίδραση του για το σενάριο μείωσης μισθού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top