Ένας βαθμός σε δύο αγώνες για την Ομόνοια Esports, αλλά παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας βαθμός σε δύο αγώνες για την Ομόνοια Esports, αλλά παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση από τη σελίδα esports.omonoiafc.com.cy:

Μια ισοπαλία και μία ήττα, μέτρησε στους δύο χθεσινούς αγώνες για την 5η και 6η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι με την Battlenet, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’ με την ομάδα μας να ισοφαρίζει στο 42’ με τον Βλάχο.

Το «τριφύλλι» γύρισε το παιχνίδι στο 62’ με βολέ του Μιχαηλίδη αλλά η Πειραϊκή ομάδα έκανε το 2-2 στο 79’, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-0 με το γκολ να σημειώνεται στο 57’.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports μετά το πέρας και της 6ης αγωνιστικής των ομίλων έφτασε τους δέκα βαθμούς και είναι στην 4η θέση.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν συνεχίζει να έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά (περνούν οι πρώτες τέσσερις ομάδες).

Επόμενος αγώνας για το κύπελλο στις 27/4 απέναντι στον Πανδραμαϊκό.

Ενδεκάδα:

Στιγμιότυπα:

ΟΜΟΝΟΙΑ – Battlenet 2-2: https://m.twitch.tv/videos/581650678

Aπόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0: https://m.twitch.tv/videos/581678788

The post Ένας βαθμός σε δύο αγώνες για την Ομόνοια Esports, αλλά παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE