Σχίζα: «Αλλάξαμε επίπεδο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σχίζα: «Αλλάξαμε επίπεδο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, έδωσε η αθλήτρια του Μπόουλινγκ της ομάδας, Νίκη Σχίζα.

Τι είπε:

«Η αθλήτρια του τμήματος Μπόουλινγκ, Νίκη Σχίζα, μας μίλησε για το άθλημα που υπηρετεί και την ομάδα στην φετινή χρονιά. Η Νίκη είναι η μοναδική γυναίκα του τμήματος και μέλος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου.

Κάνετε κάποιο είδος προπόνησης υπό αυτές τις περιστάσεις;
Ατομικά από το σπίτι προσπαθώ να προπονηθώ. Η αλήθεια είναι ότι επιδιώκω να κινούμαι και για αυτό πάω περπάτημα ή κάνω ποδήλατο για να κρατιέμαι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα είναι δύσκολο να μην μπορείς να πηγαίνεις στον χώρο της προπόνησης σου όμως θα πρέπει να παραμείνουμε σπίτι και ασφαλής όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση.

Πως είδες την απόδοση σου αλλά και των συμπαικτών σου μέχρι στιγμής.
Καταρχήν να θυμίσουμε ότι έχουμε αλλάξει επαρχιακό φέτος, από της Αμμοχώστου πήγαμε σε αυτόν της Λεμεσού. Νομίζω άλλαξε προς το καλύτερο και η ψυχολογία μας , η ομάδα έχει μια πολύ καλή χημεία, διαθέτει εμπειρία και έχει ανεβάσει τον μέσο όρο κορίνων που έχει κάθε αθλητής ατομικά.

Η ομάδα είναι στην δεύτερη θέση και στα ημιτελικά του κυπέλλου, θα μπορούσε και καλύτερα;
Σίγουρα πάντα μπορούμε για περισσότερα. Ειδικά φέτος που ανεβάσαμε όλη η ομάδα την απόδοση της. Με λίγη προσοχή ίσως να ήμασταν και στην πρώτη θέση. Κυνηγάμε κάθε κορίνα μέχρι το τέλος. Όλες οι αντίπαλες ομάδες όταν παίζουν μαζί μας βγάζουν και αυτοί μεγάλη προσπάθεια διότι και εμείς τους φέρνουμε στα όρια τους.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί ένας αθλητής του μπόουλινγκ, σε περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχιση των διοργανώσεων, να είναι έτοιμος;
Σίγουρα έχω την εντύπωση ότι μίνιμουμ χρόνος είναι οι τρεις εβδομάδες , για να μπορέσει κάποιος αθλητής να επανέλθει όχι στο καλύτερο του επίπεδο αλλά να μπορέσει να πιάσει τα δικά του στάνταρ και να έχει ένα καλό αγώνα.

Είσαι και μέλος της Εθνικής ομάδας
Ναι θα αγωνιζόμασταν στους Μεσογειακούς αγώνες τώρα, αλλά έχουν αναβληθεί για τον Ιούλιου».

The post Σχίζα: «Αλλάξαμε επίπεδο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE