ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE STREAM η Ομονοιάτικη «ανάκριση» του Χένινγκ Μπεργκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

LIVE STREAM η Ομονοιάτικη «ανάκριση» του Χένινγκ Μπεργκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χένινγκ Μπεργκ «ανακρίνεται» από τους οπαδούς της Ομόνοιας και όχι μόνο, σε ένα live στη σελίδα του Facebook της ομάδας.

Ο κόουτς των πρασίνων, θα απαντά σε διάφορες ερωτήσεις. To ThemaSports, θα σας μεταφέρει όλα όσα θα πει ο Νορβηγός τεχνικός.

Το LIVE και το βίντεο: 

«Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να νικήσουμε τον κορωνοϊό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες υγείας γιατί είναι στην πρώτη γραμμή και πραγματικά σώζουν ζωές».

Για τη δουλειά του στην ομάδα: «Απολαμβάνω τη δουλειά μου στην Ομόνοια. Είναι μεγάλη ευθύνη. Βλέπω την αγάπη του κόσμου προς τηςν ομάδα. Δεν ήξερα πολλά πριν έρθω για την Ομόνοια, αλλά τώρα έμαθα. Αυτό το πάθος του κόσμου, μας βοηθά πάρα πολύ».

Αν θέλει να γίνει ο «Άλεξ Φέργκιουσον» της Ομόνοιας: «Όχι δεν θέλω, απλώς θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Είναι ένας εξαιρετικό προπονητής. Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Έχω συνεργαστεί μαζί του. Αυτά που πέτυχε πολλοί λίγοι τα έχουν σκεφτεί, όμως κανένας προπονητής δεν μπορεί να πετύχει από μόνος του. Θέλει συνεργασία. Είχε πολλούς καλούς συνεργάτες και προσωπικό. Στο τεχνικό τιμ το ίδιο. Την ηγεσίας της ομάδας. Το ποδόσφαιρο θέλει συνεργασία για να πετύχεις. Αυτή η συνεργασία υπάρχει στην Ομόνοια».

Αν πιστεύει πως η Ομόνοια μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια που δίνει στην ομάδα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε για πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε την κυβέρνηση τι θα αποφασίσει. Υπάρχουν ακόμα 9 παιχνίδια, αν δεν κάνω λάθος. Θα θέλαμε να τα παίξουμε στο γήπεδο και θέλουμε να τελειώσει η σεζόν σε αυτό. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στη βαθμολογία. Είμαστε χαρούμενοι με την πρόοδο της ομάδας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την πρόκριση Τσάμπιονς Λιγκ και αν μπορεί η Ομόνοια να φτάσει στους ομίλους: «Είναι νωρίς να συζητήσουμε για αυτό το ενδεχόμενο. Αν τα καταφέρουμε και αγωνιστούμε σε αυτή τη διοργάνωση δεν βλέπω λόγο να μην μπορέσουμε να το πετύχουμε. Θα είναι δύσκολο γιατί θα αντιμετωπίσουμε ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου, αλλά για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο άθλημα. Θα είναι φανταστικό αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους. Αλλά, αν δεν τα καταφέρουμε θα είναι πολύ καλό για την ομάδα που θα πάρει εμπειρίες και θα γίνει καλύτερη».

Ο στόχος από τη νέα σεζόν θα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα; «Ναι θα θέλαμε να αγωνιστούμε την επόμενη σεζόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο να μιλάμε για μακροχρόνιους στόχους αφού δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα. Αν, όμως, όλα εξελιχθούν κανονικά τότε ναι, θα πρέπει να αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός πως η διακοπή βοήθησε τις ομάδες που έπαιζαν Ευρώπη: «Πιστεύω ότι τα δεδομένα είναι τα ίδια. Κάποιες ομάδες ήταν σε φόρμα πριν τη διακοπή, κάποιες άλλες όχι, αλλά οι συνέπειες θα είναι οι ίδιες σε όλες τις ομάδες».

Για τους δανεικούς και αν θέλει να τους κρατήσει: «Έχουμε κάποιους παίκτες δανεικούς. Είναι καλοί και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για μακροπρόθεσμους στόχους. Όλοι είναι χαρούμενοι στην Ομόνοια. Όπως και ο Ακιντόλα που ήρθε τον Ιανουάριο και έδεσε απευθείας με την ομάδα. Είναι όλοι ποδοσφαιριστές που μας αρέσουν και τους θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε αν οι συνθήκες μας το επιτρέπουν να το κρατήσουμε».

Για το αν θα είναι στο ίδιο επίπεδο η ομάδα μετά τη διακοπή: «Εύχομαι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πριν τη διακοπή. Δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές αλλά εντελώς διαφορετικά. Κάνουν προπόνηση από το σπίτι τους. Έχουμε πολύ καλό προσωπικό και γυμναστές και παίκτες επαγγελματίες που δουλεύουν σκληρά. Εύχομαι να έχουμε το χρόνο όταν επαναρχίσουν οι προπονήσεις. Ελπίζω να μην ξεχάσαμε αυτά που κάναμε πριν και να είμαστε το ίδιο έτοιμοι, όπως και πριν τη διακοπή».

Για τους 5 τερματοφύλακες της Ομόνοιας και τι προτίθεται να κάνει: «Έχουμε αρκετούς καλούς τερματοφύλακες και οι λόγοι είναι γνωστοί. Δεν ήταν λογική αυτή η κατάσταση που έγινε και έχουμε τόσους πολλούς τερματοφύλακες. Κάποιοι έχον συμβόλαιο και τη νέα χρονιά. Αυτό για την ώρα δεν μας απασχολεί. Θα το δούμε όταν τελειώσει η σεζόν».

Για το αν θα αλλάξει ο στόχος και να πουν επίσημα ότι πάει για κατάκτηση του πρωταθλήματος το «τριφύλλι»: «Το δεδομένο είναι πως πάμε σε κάθε παιχνίδια για τη νίκη. Είδαμε μετά το ματς με την ΑΕΛ τον κόσμο να πανηγυρίζει. Βλέπουμε την προοπτική που υπάρχει. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να παίρνουμε τις νίκες».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής: «Δεν έχω αγαπημένο ποδοσφαιριστή. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω κάποιους. Σίγουρα μερικοί είναι καλύτεροι από άλλους, αλλά αυτό που ισχύει στις ομάδες είναι ότι ο καθένας μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα».

Για την ανάπτυξη των νέων παικτών όπως οι Κακουλλής, Τζιωνής, Λοΐζου, Κυριακίδης: «Είμαι χαρούμενος με την πρόοδο τους. Είναι σημαντικό για ένα σύλλογο να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες. Όλοι αναπτύσσονται ως ποδοσφαιριστές. Ο Τζιωνής ήταν άτυχος για με τον τραυματισμό του, αλλά όταν επανήλθε έκανε κάποια καλά παιχνίδια. Ο Λοΐζου αναπτύσσεται πάρα πολύ καλά. Ο Κακουλλής είναι λίγο πιο έμπειρος από τους υπόλοιπους. Όσες φορές αγωνίστηκε έπαιξε καλά. Ο Κυριακίδης βελτιώνεται συνεχώς. Με τη βοήθεια του Ανδρέα, σχεδόν φεύγει τελευταίος από την προπόνηση. Είναι σημαντικό γιατί δουλεύουν δίπλα από έμπειρους παίκτες και είναι σημαντικό αυτό. Τα επόμενα χρόνια θα είναι σημαντικοί για την ομάδα. Αν συνεχίσουν έτσι με τον τρόπο που δουλεύουν μπορούν να αποτελέσουν στυλοβάτες της ομάδας».

Για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του: «Είναι για αυτό τον χρόνο και μάλλον για τον επόμενο. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να μείνω, να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτή την ομάδα. Έτσι νιώθει και η ομάδα. Μου δίνουν όλα όσα επιθυμώ. Είναι μια μεγάλη δουλειά και μπορώ να δουλέψω σωστά. Είναι όλα επαγγελματικά. Όπως τα θέλω. Σημαντική δουλειά. Είναι δύσκολο να προγραμματίσεις το μέλλον, για παράδειγμα 10 χρόνια, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να συνεχίσω».

Αν ο Τιάγκο έχει οδηγίες να αφήνει τη θέση του και να γίνεται δεύτερος επιθετικός: «Ναι, είναι οδηγίες. Κινείται στις γραμμές και στον κενό χώρο και αφήνει τον Λέσιακς να ανεβαίνει για μπαλιές. Είναι ένας ευέλικτος παίκτης και κινείται με τα θέλω τα δικά μου σε κάθε ματς. Νομίζω δεν είναι μυστικό και το ξέρουν οι αντίπαλες ομάδες».

Θέλεις να μείνεις στην Ομόνοια για πολλά χρόνια; Αν ναι ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας αν γίνει αυτό: «Η παρούσα κατάσταση δεν σε αφήνει να έχεις αρκετά πλάνα και στόχους. Θα ήθελα να μείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα, αλλά δεν πρέπει να συζητάμε για αυτό από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι ο σύλλογος. Οι στόχοι του. Θέλω ναι να συνεχίσω, όμως για πόσα χρόνια δεν μπορείς να το πεις. Κάποιοι αν φέρω κακά αποτελέσματα ίσως να θέλουν να φύγω».

Αν η κατάσταση με τον κορωνοϊό επηρεάσει τις μεταγραφικές περιόδους: «Θα είναι για όλες τις ομάδες. Βλέπουμε πως επηρεάζει την οικονομία και θα επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχει και δίνει νόημα σε πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι δύσκολο να πούμε πως θα είναι όταν τελειώσει όλο αυτό. Σίγουρα θα επηρεαστούν πολλοί συλλόγοι».

Υπάρχουν και άλλα ταλέντα όπως τους Κακουλή, Τζιωνή και τους υπόλοιπους; «Υπάρχουν ναι. Δεν θα αναφέρω ονόματα γιατί δεν είναι σωστό να λάβουν τέτοια προβολή. Προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Αν συνεχίσουν έτσι, έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές, να γίνουν επαγγελματίες».

Για τη συνεργασία του με τους Λάρκου – Ταραπουλούζη: «Είναι μια πολύ καλή συνεργασία. Κατανοούμε τους ρόλους που πρέπει να έχει ο καθένας στην ομάδα. Παίρνουμε μαζί αποφάσεις. Όπως για το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν. Στο ξεκίνημα, που δεν γνώριζα καλά τα δεδομένα του Κυπριακού ποδοσφαίρου με βοήθησαν πολύ. Θα ήταν αδύνατο χωρίς τη συνεργασία τους. Πάνω από όλους βέβαια, είναι ο πρόεδρος. Είναι σταθερός, όχι μόνο οικονομικά αλλά και γενικά. Μπορεί να μην είναι στην Κύπρο αλλά βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα μας, με τη γνώση του. Μας δίνει δύναμη».

Για το ποιος παίκτης άλλης Κυπριακής ομάδας θα ταίριαζε στην Ομόνοια: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να απαντήσω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλους παίκτες. Μόνο για τους ποδοσφαιριστές μου».

Αν τον προσέγγισε άλλη Κυπριακή ομάδα πριν την Ομόνοια: «Όχι».

Ποιος ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε να μάθει πράγματα για το «τριφύλλι»: «Πολύ καλή ερώτηση. Όταν ήμουν στη Λέγκια γνώριζα πως οι Σα και Ντόσα Τζούνιορ ήταν στην Κύπρο, αλλά δεν μίλησα μαζί τους. Μίλησα και με άλλους ανθρώπους που ήξεραν πράγματα για την Κύπρο. Το σημαντικό ήταν οι συζητήσεις που έκανα με τον κύριο Λάρκου. Όταν μου είπε πως έχουν τα πράγματα με έπεισε. Γνώριζα και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, έψαξα και εγώ, αλλά όπως ήταν λογικό δεν τα βρήκα όλα. Αυτό που με εξέπληξε όταν ήρθα, ήταν το πάθος και η συνεργασία που είχα με τον σύλλογο».

Για αν χρειάζεται άλλον ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου: «Έχουμε ανταγωνισμό και βάθος στη συγκεκριμένη θέση. Δεν θεωρώ πως χρειαζόμαστε άλλο παίκτη στον χώρο του κέντρου προς το παρόν».

The post LIVE STREAM η Ομονοιάτικη «ανάκριση» του Χένινγκ Μπεργκ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top