ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Θέλησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές και να διακινούνται απεριόριστα- Έμπλεξαν άσχημα

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Θέλησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές και να διακινούνται απεριόριστα- Έμπλεξαν άσχημα

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 5 Μαΐου, παραπέμφθηκαν ο 49χρονος και 40χρονη που είχαν συλληφθεί για τη δημιουργία πλαστών μηνυμάτων στα κινητά τους, με τα οποία παρουσιάζονταν να δικαιούνται μετακίνηση απεριόριστων αποστάσεων για 48 ώρες.

 
Οι υπόνοιες εναντίον  των δυο προσώπων εγέρθηκαν μετά από δυο ξεχωριστούς ελέγχους που έγιναν στον καθένα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
 
Ο πρώτος έλεγχος έγινε στον 49χρονο φίλο της 40χρονης, από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, το περασμένο Σάββατο. Ο  49χρονος, που είναι ισραηλινής καταγωγής, φέρεται να παρουσίασε στους αστυνομικούς ένα πλαστό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο αναφερόταν ότι ο ίδιος δικαιούται να μετακινείται για απεριόριστες αποστάσεις.
 
Παρόμοιο τηλεφωνικό μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο είχε δικαίωμα να μετακινείται απεριόριστα για 48 ώρες,  παρουσίασε και η 40χρονη, όταν την περασμένη Κυριακή τα μέλη της Αστυνομίας της Δημοκρατίας ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που αυτή οδηγούσε στη Λεμεσό.
 
Εναντίον των δυο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν, αντίστοιχα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και το πρωί της περασμένης Τρίτης, ενώ αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.
 
Την Παρασκευή 10/4 η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο όρισε την έναρξη της δίκης για τις 5 Μαΐου. Μέχρι τότε οι δυο παραμένουν ελεύθεροι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top