Εκτός ο Σεράν, κρίνεται των Λαϊφη και Εντέ

Εκτός ο Σεράν, κρίνεται των Λαϊφη και Εντέ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ιακοβένκο και Γκαρσία. Ο Σεράν έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Παπαδόπουλος

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ανόρθωσης: 

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού (16:00) αγώνα με την ΑΕΚ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαρσία Ιακοβένκο ενώ εκτός έμεινε και σήμερα ο Σεράν. Λαΐφης και Εντέ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και η συμμετοχή τους θα κριθεί αύριο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Πάους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.