ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν απεβίωσε λόγω του τροχαίου ο 37χρονος Γ. Χριστοδούλου -Φορούσε ζώνη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν απεβίωσε λόγω του τροχαίου ο 37χρονος Γ. Χριστοδούλου -Φορούσε ζώνη

Έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το πρωί της Δευτέρας (07:00), αλλά η αιτία του θανάτου του δεν ήταν το τροχαίο ατύχημα.

Ο λόγος για τον 37χρονο Ιωάννη Χριστοδούλου. Ο άτυχος οδηγός, ενώ κινείτο σε δρόμο του Αγίου Τύχωνα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα και εν συνεχεία σε περιτοίχισμα οικίας.

Όταν έσπευσαν στο σημείο περίοικοι διαπίστωσαν ότι ο Χριστοδούλου δεν είχε ζωτικές ενδείξεις, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τροχαία Λεμεσού κατέληξε πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν είχε καμία σχέση με την πρόσκρουση του οχήματός του σε άλλο αυτοκίνητο και περιτοίχισμα. Άλλωστε, σύμφωνα και με την αρχική ενημέρωση της Αστυνομίας, έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ η πρόκρουση δεν ήταν σφοδρή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, σύμφωνα με γνώμες ιατρών και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Δημοκρατίας, η αιτία θανάτου του φαίνεται να έχει να κάνει με καρδιολογικό πρόβλημα που φέρεται να είχε ο θανών.

Φάνης Μακρίδης

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top