LIFESTYLE

Καλλιτέχνες που άλλαξαν τη ζωή τους για την αγάπη τους στον Θεό

Καλλιτέχνες που άλλαξαν τη ζωή τους για την αγάπη τους στον Θεό

Εξομολογήσεις ψυχής από διάσημους Έλληνες που μίλησαν για τη σχέση τους με τον Θεό, την πνευματική τους ένωση με την ορθόδοξη πίστη, αλλά και για τα θαύματα που έζησαν σε δύσκολες στιγμές τους.

Ο Νίκος Βέρτης εξομολογήθηκε πρόσφατα, στον Νίκο Χατζηνικολάου, την πίστη του στον Θεό.

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση. Ξαφνικά αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού. Το βίντεο από την χειροτονία της στην Κένυα κάνει αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου ξεχώρισε από τον ρόλο της Μαρούσκας στη σειρά Δύο Ξένοι. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση. Η ίδια πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στον Θεό.

Ο Άρης Σερβετάλης γνωρίζει μέσα από τη σειρά Είσαι το ταίρι μου, μία τρομακτική αναγνώριση. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ο ίδιος όμως, αποσύρεται από την υποκριτική για χρόνια και στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, το μόνο στήριγμά του ήταν ο ίδιος ο Θεός

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top