ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός – Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αυτοί βγαίνουν Ευρώπη σε περίπτωση διακοπής

Κορονοϊός – Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αυτοί βγαίνουν Ευρώπη σε περίπτωση διακοπής

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο επόμενο Champions League σε περίπτωση διακοπής της σεζόν στη La Liga.

Η ομάδα εργασίας της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου συσκέφθηκε την Πέμπτη (16/4) και αποφασίστηκε να βγουν στο Champions League οι πρώτες τέσσερις της βαθμολογίας, δηλαδή οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ, αν δεν συνεχιστεί η σεζόν.

Παράλληλα, στο Europa League θα παίξουν ο πέμπτος και ο έκτος, δηλαδή οι Χετάφε και Ατλέτικο, ενώ από τη στιγμή που η Ισπανία βγάζει και έβδομη ομάδα στη διοργάνωση, τη θέση αυτή τη δίνουν στη Μπιλμπάο, η οποία έχει περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, μαζί με την Σοσιεδάδ.

Η πρόταση της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην περίπτωση που η σεζόν θεωρηθεί άκυρη είναι να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Μπιλμπάο και όχι η Βαλένθια, που είναι αυτή τη στιγμή έβδομη.

Πηγή: www.sportime.gr

The post Κορονοϊός – Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αυτοί βγαίνουν Ευρώπη σε περίπτωση διακοπής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top