Νέο σενάριο για τους ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα

Νέο σενάριο για τους ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα

Το ενδεχόμενο οι ημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα να διεξαχθούν στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς των δύο διοργανώσεων, θα συζητηθεί ανάμεσα σε UEFA και ομοσπονδίες.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην UEFA και τις 55 ομοσπονδίες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, θέτοντας επί τάπητος το μέλλον της φετινής σεζόν, τόσο σε ό,τι αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα, όσο και για την ολοκλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Όπως όλα δείχνουν, κερδίζει έδαφος το ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν οι δύο διοργανώσεις περί τα τέλη Αυγούστου.

Σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο που αναφέρεται στα βρετανικά ΜΜΕ, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου και του Γιουρόπα τρεις ημέρες αργότερα, ενώ οι όμιλοι της νέας σεζόν δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν τις 20 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη “Mirror” θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να διεξαχθούν ημιτελικοί των δύο διοργανώσεων μέσα σε ένα πενθήμερο σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ, ήτοι στις πόλεις που θα γίνουν και τελικοί.

Πηγή: sdna.gr

The post Νέο σενάριο για τους ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE