ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Θα διεξάγονται εργασίες μέχρι και τις 30 Απριλίου

ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Θα διεξάγονται εργασίες μέχρι και τις 30 Απριλίου

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί την Πέμπτη, 23 Απριλίου.

Από τις 9.00 το πρωί (23/4) θα διεξάγονται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από τη συμβολή της λεωφόρου Λεμεσού με την λεωφόρο Αθαλάσσας, στην έξοδο της Λευκωσίας, μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου, για επιδιόρθωση κτυπημένων στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και τις 30 Απριλίου, εκτός Σαββατοκύριακου. Θα αρχίζουν στις 9.00 το πρωί και θα διακόπτονται στις 3.00 το απόγευμα κάθε μέρα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης στις φωτοελεγχόμενες συμβολές της Λεωφόρου Λεμεσού και της λεωφόρου Αθαλάσσας, στο Στρόβολο και της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τη λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη, στην Λευκωσία θα συνεχίζονται και σήμερα.


Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά την πρωινή ώρα αιχμής και θα διακοπούν πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, για να συνεχιστούν την αυριανή μέρα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες, αλλά και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο, για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Με ανακοίνωση της η αστυνομία Κύπρου υπενθυμίζει, ότι στο πλαίσιο των μέτρων για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις άκρως απαραίτητες, τηρώντας τις οδηγίες των αρμοδίων και τα σχετικά Υπουργικά διατάγματα.

Μένουμε Σπίτι και Θα τα Καταφέρουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top