ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός: To EURO πήγε για το 2021, αλλά θα λέγεται… 2020

Κορονοϊός: To EURO πήγε για το 2021, αλλά θα λέγεται… 2020

Για οικονομικούς, διαφημιστικούς, ψυχολογικούς και ιστορικούς λόγους η UEFA αποφάσισε ότι το EURO 2021 θα κρατήσει τη φετινή ονομασία του.

Θα είναι περίεργο, αλλά δεν θα έχει και μεγάλη σημασία που θα το βλέπουμε στο logo. Στην τηλεδιάσκεψη με τις 55 Ομοσπονδίες μέλη της, η UEFA αποφάσισε ότι μπορεί να μετέθεσε αναγκαστικά εξαιτίας του κορονοϊού το EURO για το επόμενο καλοκαίρι, μα αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την ονομασία του. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επομένως μπορεί να παιχτεί το 2021, αλλά θα λέγεται EURO 2020.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε για οικονομικούς, διαφημιστικούς, ψυχολογικούς και ιστορικούς λόγους, ώστε να μην διαταραχθεί η σειρά και η ισορροπία των πραγμάτων. Κατά συνέπεια, Από τις 21 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου του 2021 θα έχουμε EURO κι ας λέγεται αυτό… 2020. Για όλους εμάς βέβαια είναι ασήμαντο. Μπάλα να δούμε, να μην μας βρει πάλι κάποια καραντίνα από τον Covid-19 και ας το πουν όπως θέλουν…

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Κορονοϊός: To EURO πήγε για το 2021, αλλά θα λέγεται… 2020 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top