ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Ακιντζί πολιτικοποιεί την πανδημία για να αναβαθμίσει το ψευδοκράτος - Πού χάθηκαν οι χειροκροτητές του;

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Ακιντζί πολιτικοποιεί την πανδημία για να αναβαθμίσει το ψευδοκράτος - Πού χάθηκαν οι χειροκροτητές του;

Πρώτα έκλεισαν 4 από τα 9 οδοφράγματα από την Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς οι ειδικοί θεώρησαν ότι θα γινόταν αποτελεσματικότερος ιατρικός έλεγχος, λόγω έλλειψης προσωπικού. Έγινε ο κακός χαμός. Όταν όμως έκλεισαν οι Τ/κ οδοφράγματα, τηρήθηκε σιγή ιχθύος.

Του Γιώργου Τάττη

Οι Νιαζί και Γεωργίου του ΑΚΕΛ, οι Τατάρ και Οζερσάι, ο Ακιντζί και άλλοι Τ/κ πολιτικοί, είτε κατήγγειλαν την ΚΔ στην Κομισιόν, είτε πρόεβησαν σε ερωτήματα για την νομιμότητα της κίνησης σε σχέση με τους κανονισμούς της πράσινης γραμμής.

Την Παρασκευή (13/03), το φερόμενο ως ‘Υπουργικό Συμβούλιο’ των κατεχομένων, αποφάσισε να κλείσει δύο οδοφράγματα. Μάλιστα, ο Ακιντζί, είπε ότι ενημερώθηκε από τις ειδήσεις για το μέτρο, ρίχνοντας το φταίξιμο στον ‘Υπουργό Εξωτερικών‘ Οζερσάι και στον ‘Πρωθυπουργό‘ Τατάρ.

Στις 14/03 αποφασίστηκε πάλι από το ψευδοκράτος, η ολική απαγόρευση της διέλευσης Ελληνοκυπρίων. Ας δεχτούμε όμως, ότι για εσωτερικά ζητήματα του ψευδοκράτους, αποφασίζει το ’Υπουργικό‘.

Ο Ακιντζί όμως, δεν κατήγγειλε κανέναν Τατάρ, κανέναν Οζερσάι στα διεθνή φόρα. Ούτε καν οι Νιαζί και Γεωργίου του ΑΚΕΛ.
Ούτε ο Τατάρ κατήγγειλε τον... εαυτό του, όπως έπραξε για την Κυπριακή Δημοκρατία όταν έκλεισε 4 οδοφράγματα. Δυό μέτρα και δύο σταθμά.

Όταν δε, αποφασίστηκε να σταλεί υγειονομική βοήθεια εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας στο παράνομο κρατίδιο, οι πλειστοι λαοφιλείς Τ/κ πολιτικοί, είδαν ‘παρανομία‘ καθώς το υλικό δεν πέρασε με ‘νόμιμους τρόπους‘.

Σήμερα Σάββατο (25/04) ο Ακιντζί, επιδιώκει για ακόμη μια φορά να πολιτικοποιήσει την πανδημία, στέλνοντας επιστολή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να συμπεριλάβει τα κατεχόμενα στις στατιστικές του. Εργαλειοποιείται σταδιακά και μεθοδευμένα η κρίση, για να αναβαθμιστεί το ψευδοκράτος. Έξυπνοι!

Πού χάθηκαν όμως οι εδώ... χειροκροτητές του;

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top