ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΚΑΛΟΠ – Κυπριακό ποδόσφαιρο: Διακοπή ή επανέναρξη; Ψηφίστε και πείτε την άποψη σας!

ΓΚΑΛΟΠ – Κυπριακό ποδόσφαιρο: Διακοπή ή επανέναρξη; Ψηφίστε και πείτε την άποψη σας!

Μεγάλη είναι η συζήτηση γύρω από τις εξελίξεις στο κυπριακό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην Κύπρο η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει και τα κρούσματα είναι σε ελεγχόμενα επίπεδα όμως οι απόψεις για το εάν θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα είναι πολλές κυρίως λόγω των οικονομικών συνεπειών της κρίσης.

Οι περισσότερες ομάδες μικρών κατηγοριών θέλουν διακοπή, οι ομάδες του Β’ γκρουπ το ίδιο ενώ ανάμεσα στους μεγάλους είναι πολλές οι απόψεις για το ποιοι θα πάνε Ευρώπη σε περίπτωση διακοπής και τι θα γίνει σε περίπτωση επανέναρξης.

Με αφορμή όλη αυτή την κατάσταση σας είπαμε να πάρουμε τον παλμό του κόσμου και σας δίνουμε την δυνατότητα να ψηφίσετε τι προτιμάτε: Διακοπή ή επανέναρξη;

Βέβαια να σημειώσουμε πως την τελική απόφαση θα πάρουν οι ειδικοί, η κυβέρνηση, η ΚΟΠ και οι ομάδες.

Μπορείτε να γράψετε και την άποψη σας στα σχόλια.

The post ΓΚΑΛΟΠ – Κυπριακό ποδόσφαιρο: Διακοπή ή επανέναρξη; Ψηφίστε και πείτε την άποψη σας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top