ΠΑΡΑ-THEMA

Κάτω τα χέρια από τον Καδή!

Κάτω τα χέρια από τον Καδή!

Την κεφαλή του Καδή επί πίνακι ζητούν οι βουλευτές του Συναγερμού επειδή απέσυρε το νομοσχέδιο για το Κοσέρ, προκαλώντας ερωτήματα για τα πραγματικά τους κίνητρα!

Ακόμα και ο πιο αδαής βουλευτής θα έπρεπε να γνωρίζει ότι για νομοσχέδια που αφορούν θέματα περιβάλλοντος (όπως το προκείμενο), επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.

Πέραν τούτου, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έπασχε και έμπαζε από παντού και το μόνο βέβαιο είναι ότι η Δημοκρατία θα πλήρωνε πολύ περισσότερα απ’ αυτά που νόμιζαν ότι θα έπαιρναν κάποιοι κτηνοτρόφοι, αν τελικά ψηφιζόταν σε νόμο.

Ο Καδής έπραξε το αυτονόητο, διόρθωσε το λάθος και απέσυρε το τροποποιητικό νομοσχέδιο μόλις του δόθηκε η ευκαιρία να δώσει αντισταθμιστικά μέτρα στους κτηνοτρόφους.

Μιλούμε για άμεσα χρήματα που θα πάρουν οι επηρεαζόμενοι λόγω της κρίσης και όχι για χρήματα που θα καταλήξουν στις τσέπες μεσαζόντων και μεγαλοεπιχειρηματιών που είχαν ήδη κάνει νταραβέρια με τους Ισραηλινούς! Ήξεραν κάτι παραπάνω και έκλεισαν deals; Πως ήταν τόσο σίγουροι κάποιοι ότι θα ψηφιζόταν το νομοσχέδιο;

Αν κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τη στάση τους, αυτός δεν είναι ο υπουργός Γεωργίας, αλλά οι βουλευτές του Συναγερμού. Αν πάντως δείτε αύριο τον Καδή στην πόρτα της εξόδου να ξέρετε ότι η δουλειά έγινε από μέσα. Όταν έχεις τέτοιους φίλους…

Ζ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top