ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με τα SMS τι θα γίνει…

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με τα SMS τι θα γίνει…

Τις τελευταίες μέρες διαρρέουν διάφορες πληροφορίες, για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης.

Η πρώτη “παρτίδα” των αποφάσεων χαλάρωσης, αναμένεται να αποφασιστεί μεθαύριο Τετάρτη.

Δεν είναι ξεκάθαρες οι πληροφορίες, τι σκέφτονται ακριβώς να κάμουν με το μέτρο που ισχύει τον τελευταίο μήνα, να στέλνει κάποιος πολίτης μήνυμα (στο 8998) για να μπορεί να βγει έξω από το σπίτι του.

Άποψη μας, είναι ότι πρέπει να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση κι όχι αντί ένα sms την ημέρα, να τα κάμουν δυο…

Οι πολίτες -τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία- έχουν την δέουσα υπευθυνότητα και την ευσυνειδησία για να προσέχουν κάποια πράγματα, αν υπάρξει ελεύθερη διακίνηση τους.

Π.Χ. 

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με τα SMS τι θα γίνει… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE