ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναστάτωση στα κρατητήρια- Θετικός στον κορωνοϊό κρατούμενος– Τους έστειλαν σπίτι χωρίς οδηγίες- Φοβούνται να πάνε στις οικογένειές τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναστάτωση στα κρατητήρια- Θετικός στον κορωνοϊό  κρατούμενος– Τους έστειλαν σπίτι χωρίς οδηγίες- Φοβούνται να πάνε στις οικογένειές τους

Αναστάτωση επικρατεί στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού  μεταξύ των μελών της Δύναμης καθώς Γεωργιανός κρατούμενος, εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από δείγμα που είχε δώσει κατά τη σύλληψή του.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως πληροφορούμαστε, η πρωινή βάρδια της Πέμπτης 30/4 που εκτελούσε υπηρεσία δεν έλαβε οποιεσδήποτε οδηγίες μετά το πέρας της βάρδιας τους και ανησυχούν ενώ φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Μάλιστα, μεταξύ συζητήσεων, σκέφτονται όπως νοικιάσουν διαμέρισμα για να διαμείνουν το βράδυ και αν μέχρι την Παρασκευή 1/5 δεν περάσουν από σχετική εξέταση για τον ιό με δικά τους χρήματα να επισκεφθούν ιδιωτικό εργαστήριο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το Αρχηγείο Αστυνομίας ζητήθηκε λίστα ονομάτων με τους αστυνομικούς που ήρθαν σε άμεση επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα, ωστόσο υπάρχει έκδηλη ανησυχία από μερίδα συναδέλφων τους που και αυτοί με τη σειρά τους ήρθαν σε άμεση επαφή με τα μέλη της Δύναμης στα οποία θα ξεκινήσει η διαδικασία.

Μέχρι αυτή την ώρα (20:40) δεν έχει γίνει καμία απολύμανση ούτε στους χώρους των κρατητηρίων αλλά ούτε και στα οχήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top