Μονάδα Αιμοκάθαρσης Πάφος: Πέντε οι ασθενείς που εντάχθηκαν από την έναρξη της πανδημίας

Μονάδα Αιμοκάθαρσης Πάφος: Πέντε οι ασθενείς που εντάχθηκαν από την έναρξη της πανδημίας

Πέντε ασθενείς εντάχθηκαν μετά την έναρξη της πανδημίας στο πρόγραμμα της αιμοκάθαρσης στο Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του δρα Λάκη Γιουκκά. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρ. Γιουκκάς ανέφερε πως το  Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ Πάφου είναι ένα από τα λίγα Τμήματα του Νοσοκομείου Πάφου που συνέχισε και συνεχίζει τη λειτουργία του και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης, σημείωσε, εξυπηρετεί τους νεφροπαθείς όπως τους εξυπηρετούσε πριν την πανδημία, ενώ ήδη  5 νέοι ασθενείς εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Αιμοκάθαρσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας .

Επεσήμανε πως ήδη ξεκίνησαν να λειτουργούν και τα εξωτερικά νεφρολογικά ιατρεία.

Όπως εξήγησε, τα επείγοντα περιστατικά προ τελικού σταδίου χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και τελικού σταδίου χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας τα παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Παράλληλα ο δρ. Γιουκκάς κάλεσε τους ασθενείς να κλείνουν ραντεβού και να είναι ακριβείς σ’ αυτά, καθώς επίσης να φέρουν  μάσκα, να τηρούν τις αποστάσεις, και τους κανόνες υγιεινής.

Είπε ακόμη πως η νοσηλεύτρια των εξωτερικών ιατρείων θα είναι στην διάθεση των ασθενών για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία στο τηλέφωνο 26803120.

Επίσης η νοσηλεύτρια θα επικοινωνεί με ασθενείς που είχαν ραντεβού και ακυρώθηκε για διευθέτηση νέου ραντεβού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE