ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δουλειά, μαθήματα, ψυχαγωγία, όλα από το σπίτι: η Εpic ανταποκρίνεται

Δουλειά, μαθήματα, ψυχαγωγία, όλα από το σπίτι: η Εpic ανταποκρίνεται

Στις δύσκολες μέρες της καραντίνας είναι σημαντικές οι ανάγκες για επικοινωνία, διασκέδαση, τηλεργασία και ψυχαγωγία. Άλλωστε ο αναγκαίος περιορισμός απαιτεί χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από απόσταση.

 

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα από την άνεση του σπιτιού μας: Να απολαύσουμε μια ζωντανή εκπομπή online μέσω streaming, τα παιδιά να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους διαδικτυακά ή ακόμα να κάνουμε μια βιντεοκλήση στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έρθουμε πιο κοντά αυτές τις δύσκολες στιγμές.


Ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, η Epic με το υπερσύγχρονο δίκτυο της προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Οι συνδρομητές της Epic απολαμβάνουν τις ασύλληπτες ταχύτητες ιντερνετ με την μέση ταχύτητα να ξεπερνά τα 50Mbps, και μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτα την εργασία, ενημέρωση, ψυχαγωγία τους.


Και η Epic δεν σταματά εδώ. Συνεχίζει να διασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία, επενδύοντας στο δίκτυο της. Το ολοκαίνουργιο δίκτυο κινητής της Epic προσφέρει δέκα φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και αναβαθμίζει ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή εμπειρία επικοινωνίας του πελάτη. H επέκταση με γρήγορους ρυθμούς του 4G δικτύου στο νησί και η διεύρυνση της κάλυψης 4.5G στα αστικά και ημιαστικά κέντρα αποσκοπούν στην κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων επιχειρήσεων και ιδιωτών για επικοινωνία.


Οι φωνητικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία με το ποσοστό επιτυχίας αδιάλειπτων συνομιλίων να ανέρχεται στο 99.8% και το ποσοστό επιτυχούς επίτευξης κλήσεων στο 99.77% δίνει τη δυνατότητα για περισσότερη επικοινωνία στους συνδρομητές. Ταυτόχρονα, η Εpic άρχισε να προσφέρει κλήσεις υψηλής ευκρίνειας μεταξύ των συνδρομητών της χάρη στην τεχνολογία HD Voice.


Ακόμα και εν μέσω καραντίνας, οι ομάδες της Epic εργάζονται τόσο εξ αποστάσεως όσο και επιτόπου για να επιλύουν γρήγορα τα προβλήματα και να έχουν το δίκτυο διαθέσιμο για τους πελάτες, οι συνδρομητές γνωρίζουν ότι έχουν έναν σημαντικό εταίρο στις καθημερινές τους ανάγκες για επικοινωνία.
Η Epic συνεχίζει να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές με μεγαλύτερες δυνατότητες, διατηρώντας την παράδοση πρωτοπορίας και δικαιώνοντας την πρόθεσή της να προσφέρει σε όλες και όλους υπερσύγχρονο δίκτυο με πραγματική οικονομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top