ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Είναι λίγο μπάχαλο – Λένε πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει να γλιτώσει τα λεφτά, κάνουν μεγάλο λάθος»!

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Είναι λίγο μπάχαλο – Λένε πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει να γλιτώσει τα λεφτά, κάνουν μεγάλο λάθος»!

Η Cablenet και η εκπομπή «Xωρίς VAR» φιλοξενούν τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Δεν ερωτηθήκαμε αν θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Θέλουμε να τελειώσει στα γήπεδα όμως βλέποντας πως μεταδίδεται αυτός ο ιός, η ΚΟΠ αποτάθηκε στο ανάλογο Υπουργείο για να πάρει διευκρινήσεις, πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και κατ’ επέκταση για το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω ενημερωθεί σαν πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Θέλω να πιστεύω ότι στην Γ.Σ. η ΚΟΠ θα είναι έτοιμη να μας θέσει και τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου. Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Υπάρχουν κάποια δεδομένα της καθημερινότητας. Πρέπει να κυκλοφορούμε με μάσκες, με γάντια και να κρατάμε απόσταση και άλλα πολλά. Εδώ μπαίνουν τα ερωτήματα. Από την ΚΟΠ είπαν ότι μπορούν να αρχίσουν προπονήσεις χωρίς αποδυτήρια, χωρίς γυμναστήρια και χωρίς πολλά άλλα. Ρωτώ όλους και τον ΠΑΣΠ πως μπορεί μια ποδοσφαιρική ομάδα να κάνει μια προετοιμασία 4-5 εβδομάδων παρά το γεγονός ότι χρειαζόμαστε έξι εβδομάδες προετοιμασίας σύμφωνα με εμπειρογνώμονες».

Για την 20η Ιουλίου αν είναι εισήγηση ή υποχρέωση: «Η ημερομηνία αυτή έχει τοποθετηθεί στην συνδιάλεξη της εκτελεστικής της UEFA πριν δέκα μέρες και αναφέρει ότι οι ομάδες που θα παίξουν στον α΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να είναι δηλωμένες μέχρι 20 Ιουλίου. Είναι και το θέμα των συμβολαίων, δεν ξέρουμε και τι θα συμβεί με τα συμβόλαια, με τους δανεισμούς που λήγουν, με τις μετεγγραφές και όλα αυτά. Επίσης είναι και το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων. Μπορείτε να μου πείτε μια χώρα επίσημα που δήλωσε ημερομηνία επανέναρξη; Η Γερμανία το είχε ανακοινώσει πριν δυο βδομάδες και σήμερα ήρθε και το μετακίνησε. Είδαμε εφτά χώρες να διακόπτουν οριστικά τα πρωταθλήματα τους».

Για το πρωτάθλημα: «Για το πρωτάθλημα είναι συγχυσμένα τα πράγματα. Σήμερα είχαμε τη διαφωνία για το άνοιγμα των σχολείων. Είπε άλλα η κυβέρνηση και άλλα ο επιδημιολόγος. Είναι λίγο μπάχαλο. Πρέπει να πάρει απαντήσεις η ΚΟΠ. Να πάω ένα βήμα μπρος, στα παιχνίδια. Κάποιοι όροι του πρωτοκόλλου λένε πως στα παιχνίδια ίσως να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποδυτήριο της ομάδας που θα είναι έδρα και οι παίκτες θα πάνε με τα δικά τους αυτοκίνητα. Δηλαδή αν παίζουμε με την ΑΕΛ στη Λεμεσό να πάνε με τα δικά τους αυτοκίνητα οι παίκτες. Αυτό κατάλαβα. Ξέρω πως έχει δοθεί το πρωτόκολλο στην ΚΟΠ».

Για τον ΠΑΣΠ και πιθανό κρούσμα σε παίκτη: «Ρωτώ τον ΠΑΣΠ. Μπορεί να μου εγγυηθεί ότι σε περίπτωση που επαναρχίσουν προπονήσεις και αγώνες δε θα πάθει τίποτα κάποιος παίκτης από τον ιό; Αν το πάθει, ποια θα είναι η θέση του ΠΑΣΠ έναντι στον ποδοσφαιριστή και πως θα είναι το μέλλον μιας ομάδας με κρούσματα. Ζούμε σε ένα νησί και τα πάντα ακούγονται. Δε μένει τίποτα κρυφό. Ο ΑΠΟΕΛ είναι υπέρ της ολοκλήρωσης εντός του αγωνιστικού χώρου του πρωταθλήματος. Λένε πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει να γλιτώσει τα λεφτά. Διαβεβαιώνω πως κάνουν μεγάλο λάθος. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανταποκριθεί με δικά του αποθέματα είτε των μετόχων του. Άσχετα αν έχει υποστεί ζημιά ύψους 2,5 εκατομμυυρίων αυτούς τους μήνες. Δε δέχομαι από κανένα να διαβάλλει τον ΑΠΟΕΛ και θέλω να περάσει το μήνυμα και προς τους παίκτες μου».

Για την ανάρτηση Ντέ Βινσέντι: «Του Ντε Βινσέντι όπως και του κάθε Ντε Βινσέντι ξεκαθαρίσαμε την επιθυμία της διοίκησης να τελειώσει το πρωτάθλημα και την πίστη πως θα το κερδίσουμε. Είναι εσωτερικό θέμα και θα το δούμε στο συμβούλιο και αναλόγως θα πράξουμε. Δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του να τοποθετείται».

Για την συνέλευση: «Να διευκρινίσω ότι οι ομάδες δεν θα πάρουν απόφαση αύριο. Οι ομάδες θα τοποθετηθούν μετά που θα ακούσουν τα δεδομένα. Θα ακούσουμε και αναλόγως θα τοποθετηθούμε».

The post ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Είναι λίγο μπάχαλο – Λένε πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει να γλιτώσει τα λεφτά, κάνουν μεγάλο λάθος»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top