ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλωνας: Χάθηκαν έντεκα βαθμοί στα πλέι οφ…

Απόλλωνας: Χάθηκαν έντεκα βαθμοί στα πλέι οφ…

Καθόλου καλή δεν είναι η συγκομιδή βαθμών του Απόλλωνα στα πλέι οφ.

Οι «κυανόλευκοι» πήραν μόλις τέσσερις από τους δεκαπέντε διαθέσιμους βαθμούς στα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να βρεθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Τον Κάανεν θα πρέπει να δουλέψει σκληρά με τους παίκτες του, προκειμένου να πάρουν το απόλυτο στα πέντε παιχνίδια που απομένουν και να κατακτήσουν τον τίτλο. Ο Απόλλωνας δέχθηκε τρεις ήττες στα πλέι οφ και δύο συνεχόμενες, κάτι που προβληματίζει.

Φάνηκε στο παιχνίδι με την Ομόνοια πως ο Απόλλωνας ήταν επηρεασμένος από τις μαζικές απουσίες. Παράλληλα, σε σημεία του αγώνα που παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες στην ομάδα, δεν αξιοποιήθηκαν και με το τέλος του ματς, η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων.

Στην ομάδα κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Σηκώνουν κεφάλι στον Απόλλωνα και τώρα είναι η ώρα για πράξεις στο γήπεδο και όχι για λόγια. Ο καθένας κάνει την αυτοκριτική του και το ζητούμενο, είναι η ομάδα να αντιδράσει και να δείξει πως έχει ακόμη τις αντοχές να παλέψει για τον τίτλο. Η επάνοδος σημαντικών ποδοσφαιριστών θα δώσει δυναμική, αλλά ο Απόλλωνας χρειάζεται και σταθερότητα στην απόδοση του, αφού ο κάθε αγώνας από εδώ και πέρα είναι κρίσιμο και τα λάθη πληρώνονται.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top