ΚΥΠΡΟΣ

Η ενδεκάδα ξεκινά από τον Βάλε...

Η ενδεκάδα ξεκινά από τον Βάλε...

Έχοντας αγωνιστεί 2430 λεπτά σε 27 αγωνιστικές, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Μπρούνο Βάλε είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο φετινό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας που έχει το απόλυτο συμμετοχών σε αγωνιστικά λεπτά.

Αξιοζήλευτη επίδοση από τον Ισπανό τερματοφύλακα που είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του για άλλη μια αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπρούνο Βάλε ολοκλήρωσε και την περσινή αγωνιστική περίοδο χωρίς να χάσει λεπτό, αγωνιζόμενος σε 36 ενενηντάλεπτα (3240 λεπτά)  και στόχος του είναι ασφαλώς να ολοκληρώσει και τη φετινή σεζόν, με το απόλυτο των αγωνιστικών λεπτών.

Ο Βάλε μετρά συνολικά 63 συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα ενώ η επίδοση του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν προστεθούν και οι αγώνες Κυπέλλου αφού φέτος αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα του στο θεσμό καθώς και έξι στην περσινή διοργάνωση. 

Συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του Κυπελλου Coca - Cola, ο Βάλε μετρά 71 συνεχόμενες συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το απόλυτο των λεπτών συμμετοχής στο φετινό Πρωτάθλημα διατηρούσε μέχρι και την 26η αγωνιστική ο Μάριο Σέρτζιο του ΑΠΟΕΛ, όμως, το σερί του σταμάτησε στον αγώνα με τον Ερμή αφού δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top