Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Μετά τo νέο διάταγμα για προπονήσεις ανά πεντάδες, από το Υπουργείο Υγείας, οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές έπιασαν δουλειά.

Ήδη, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση επέστρεψαν στο γήπεδο για να προπονηθούν, η Ομόνοια θα αρχίσει και αυτή από αύριο Σάββατο (9/5), ενώ στον Απόλλωνα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ ακόμα δεν έχουν δώσει οδηγίες για προπόνηση.

Παρόλα αυτά, είναι θέμα χρόνου και οι υπόλοιπες ομάδες να βγουν στο γήπεδο και να επιστρέψουν σε περιβάλλον δουλειάς.

The post Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE