Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Μετά τo νέο διάταγμα για προπονήσεις ανά πεντάδες, από το Υπουργείο Υγείας, οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές έπιασαν δουλειά.

Ήδη, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση επέστρεψαν στο γήπεδο για να προπονηθούν, η Ομόνοια θα αρχίσει και αυτή από αύριο Σάββατο (9/5), ενώ στον Απόλλωνα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ ακόμα δεν έχουν δώσει οδηγίες για προπόνηση.

Παρόλα αυτά, είναι θέμα χρόνου και οι υπόλοιπες ομάδες να βγουν στο γήπεδο και να επιστρέψουν σε περιβάλλον δουλειάς.

The post Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE