ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Προτεραιότητα η ασφάλεια και η υγεία των λουομένων τονίζει ο Χρίστος Ζαννέττου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Προτεραιότητα η ασφάλεια και η υγεία των λουομένων τονίζει ο Χρίστος Ζαννέττου

Την άμεση στελέχωση την παραλιών με ναυαγοσώστες αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας, από την πρώτη στιγμή που το κολύμπι εντάχθηκε στα μέτρα χαλάρωσης της πρώτης φάσης στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτος ανέφερε πως από τις 4 Μαΐου, έντεκα ναυαγοσώστες ανέλαβαν χρέη επιτήρησης των παραλιών του δήμου, τόσο για διασφάλιση της εφαρμογής των υπουργικών διαταγμάτων, αλλά πρωτίστως για τη διασφάλιση της υγείας των λουόμενων.

Ο κ. Ζαννέττου συνοδευόμενος από τον επιθεωρητή του Τμήματος Παραλιών του Δήμου, Δημήτρη Πατέρα είχε σήμερα Κυριακή συνάντηση με όλους τους ναυαγοσώστες, στην παραλία του Νissi Beach

«Στόχος της συνάντησης, ανέφερε ο δήμαρχος, ήταν να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές αλλά και η ενημέρωση για την εικόνα που επικρατεί από τη Δευτέρα στις παραλίες».

«Εκτιμάται ότι περίπου 50-80 άτομα ημερησίως κολυμπούν, χωρίς να καταγραφεί καμία παρανομία ή παρακοή στα υπουργικά διατάγματα», τόνισε ο κ. Ζαννέτου.

Ο κ. Ζαννέτου τους εξέφρασε στους ναυαγοσώστες τις εγκάρδιές του ευχαριστίες που φέρνουν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, τόνισε εμφαντικά το θέμα της ασφάλειας των λουόμενων και σημείωσε τη μεγάλη σημασία τήρησης όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων για την προστασία τους και αποφυγή των όποιων δυσάρεστων γεγονότων.

 Παράλληλα ευχαρίστησε τους επισκέπτες που συνεργάζονται με τις  οδηγίες των ναυαγοσωστών και τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος από την πλευρά του θα εφαρμόζει όλα εκείνα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την προστασία και την υγεία των λουόμενων σύμφωνα με τα διατάγματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top