Τρίτος παίκτης της Μπράιτον θετικός στον κορωνοϊό

Τρίτος παίκτης της Μπράιτον θετικός στον κορωνοϊό

Η Μπράιτον ανακοίνωσε πως και τρίτος παίκτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε 14ήμερη καραντίνα, ενώ οι διοικούντες του συλλόγου εκφράζουν αντιρρήσεις για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε η Μπράιτον. Σύμφωνα με την αγγλική ομάδα, τρίτος παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό και τέθηκε σε 14ήμερη καραντίνα, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά σε γκρουπ, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, όπως συνέβη και με τα άλλα δύο κρούσματα που ανακοινώθηκαν στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα επιμένουν να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Η Μπράιτον βρίσκεται στο γκρουπ των έξι ομάδων που εμφανίζονται αντίθετες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας πως η σεζόν δεν πρέπει να συνεχιστεί για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: Sport24.gr

The post Τρίτος παίκτης της Μπράιτον θετικός στον κορωνοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE