ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Συζήτησε για πανδημία, Δημοσιονομικό Πλαίσιο και ΑΟΖ με ΥΠΕΞ Ολλανδίας

ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Συζήτησε για πανδημία, Δημοσιονομικό Πλαίσιο και ΑΟΖ με ΥΠΕΞ Ολλανδίας

Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, οι πρόσφατες εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και θέματα που αφορούν την ΕΕ, περιλαμβανομένης της συνεργασίας σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν την Δευτέρα (11/05) κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ολλανδίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και Στεφ Μπροκ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, o κ. Χριστοδουλίδης είχε μια εποικοδομητική "και όπως πάντα θετική ανταλλαγή απόψεων" κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Ολλανδό ομόλογό του, κατά την οποία συζήτησαν μεταξύ άλλων για την αντιμετώπιση του COVID-19, το ΠΔΠ, τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΑΟΖ, και τις υποθέσεις της ΕΕ, περιλαμβανομένης της συνεργασίας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE