ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τεράστια η προσέλευση του κοινού στην εθελοντική αιμοδοσία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τεράστια η προσέλευση του κοινού στην εθελοντική αιμοδοσία

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού στην έκτακτη αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τρίτη 12 Μαΐου ο Δήμος Αγίας Νάπας  σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς και την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας και στόχος ήταν «η κάλυψη των αναγκών σε αίμα που υπάρχει στα νοσοκομεία τιμώντας παράλληλα και την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου».
 
Προστίθεται ότι «δεκάδες άτομα, συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά την προσέλευσή τους στο χώρο και στήριξαν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα. Παράλληλα έδωσαν το καλό παράδειγμα σε όσους διστάζουν να προσφέρει αίμα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέττου, παρευρέθηκε στην αιμοδοσία και «εξέφρασε τις ευχαριστίες τους σε όλους τους αιμοδότες, τους γιατρούς, νοσηλευτές, εθελοντές – υπαλλήλους του Δήμου και του Νηπιαγωγείου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Αγίας Νάπας  θα συνεχίσει με το ίδιο ζήλο το κοινωνικό του έργο για προσφορά προς το συνάνθρωπό μας, ενώ θα διοργανώσει και άλλες έκτακτες αιμοδοσίες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top