ΚΥΠΡΟΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Τίποτα δεν έχει κριθεί...

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Τίποτα δεν έχει κριθεί...

Το παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι και το επόμενο εάν υπάρξει με το πέρας του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης) πλησιάζει για την ΑΕΛ και ήδη ο κόσμος της ομάδας τρέχει να προμηθευτεί τα εισιτήρια του και ετοιμάζεται για να βρεθεί στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

 

Ο αγώνας ρεβάνς με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη η ώρα 18:00 είναι αυτό που απασχολεί αποκλειστικά όλους στην ΑΕΛ και ήδη ο σύνδεσμος φιλάθλων της Λεμεσιανής ομάδας εξέδωσε τη Δευτέρα την ακόλουθη ανακοίνωση :

«Την Τετάρτη όλοι μας δίνουμε τη δεύτερη μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Τίποτα δεν έχε κριθεί ακόμα και πρέπει άπαντες στην οικογένεια της Α.Ε.Λ να το αντιληφθούν. Είδαμε και στον προηγούμενο αγώνα ότι ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας από τα κοράκια και τους γραβατομένους εξακολουθεί να είναι μεγάλος με αποτέλεσμα τα πάντα να κρέμονται από μια κλωστή. Κανένας τους δεν θέλει την Α.Ε.Λ  στον τελικό, όλα τα τρόπαια τα έχουν υποσχεθεί στα κομματικά καφενεία της εξουσίας και το ιστορικό μας σωματείο είναι εμπόδιο στα σχέδια τους.  

O πόλεμος όλων αυτών προς εμάς δενμας τρομάζει σε καμιά περίπτωση, αντίθετα μας συσπειρώνει και μας κάνει μια γροθιά έτοιμη να διαλύσει ξανά το κατεστημένο.

ΑΕΛΙΣΤΕΣ, η  ιστορία μας καλεί και πάλι στην πρώτη γραμμή. Όλοι ενωμένοι εξαφανίζουμε τα εισιτήρια, γεμίζουμε τις κερκίδες και με την ασταμάτητη φωνή μας σπρώχνουμε την Α.Ε.Λ στον τελικό.

Από σήμερα και με αποκορύφωμα το βράδυ της Τρίτης δίνουμε έντονα το παρών μας στους συνδέσμους, όπου θα διοργανωθούν μεγάλες συνάξεις για την καθιερωμένη προετοιμασία.

Την Τετάρτη πανέτοιμοι υποδεχόμαστε τους εχθρούς μας στο Τσίρειο. Εκεί που εμείς θέτουμε τους όρους, εκεί που εμείς  θα καθορίσουμε το νικητή.

ΥΓ. Στο γήπεδο θα πωλείται και η εφημερίδα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να την αγοράσουν ώστε ο σύνδεσμος να συνεχίσει να στέκεται δυνατά στο πλευρό της Κίτρινης Θεάς.

24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ

Α.Ε.Λ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top