ΚΥΠΡΟΣ

Ο «βράχος», το «μηχανάκι» και τα «πολυβόλα»

Ο «βράχος», το «μηχανάκι» και τα «πολυβόλα»

Όσο και να λέμε πως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά τις απουσίες και τα προβλήματα, υπάρχει πάντα και η εξαίρεση στον κανόνα.

Ήταν εμφανές απέναντι στην Ομόνοια ότι ο Απόλλωνας επηρεάστηκε από τις σημαντικότατες αγωνιστικές απώλειες που είχε και ήταν φυσιολογικό αυτό μιας και δεν είχε ο Τον Κάανεν στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «γαλάζιων» του ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο «βράχος» της άμυνας Γιώργος Μερκής, το «μηχανάκι» στο κέντρο Ρασίντ Χαμτανί και τα πολυβόλα της επίθεσης, ο Σανγκόι με τα 9 εφετινά του γκολ και ο Παπουλής με τα 12 εφετινά του γκολ.

Πέρασε το ντέρμπι με την Ομόνοια και δεν έχει καμία σημασία να μείνει σε αυτό ο Απόλλωνας. Έχει μπροστά του πέντε αγωνιστικές για να διεκδικήσει τον τίτλο και η μοναδική επιλογή που έχει είναι να γυρίσει σελίδα. Ο Τον Κάανεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Ερμή τους πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές των οποίων στερήθηκε τις υπηρεσίες στο ΓΣΠ και θα δούμε μια εντελώς νέα και διαφορετική ομάδα. Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες σε ένα αγώνα που δεν υπάρχει το περιθώριο για την παραμικρή βαθμολογική απώλεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top