Ο «βράχος», το «μηχανάκι» και τα «πολυβόλα»

Ο «βράχος», το «μηχανάκι» και τα «πολυβόλα»

Όσο και να λέμε πως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά τις απουσίες και τα προβλήματα, υπάρχει πάντα και η εξαίρεση στον κανόνα.

Ήταν εμφανές απέναντι στην Ομόνοια ότι ο Απόλλωνας επηρεάστηκε από τις σημαντικότατες αγωνιστικές απώλειες που είχε και ήταν φυσιολογικό αυτό μιας και δεν είχε ο Τον Κάανεν στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «γαλάζιων» του ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο «βράχος» της άμυνας Γιώργος Μερκής, το «μηχανάκι» στο κέντρο Ρασίντ Χαμτανί και τα πολυβόλα της επίθεσης, ο Σανγκόι με τα 9 εφετινά του γκολ και ο Παπουλής με τα 12 εφετινά του γκολ.

Πέρασε το ντέρμπι με την Ομόνοια και δεν έχει καμία σημασία να μείνει σε αυτό ο Απόλλωνας. Έχει μπροστά του πέντε αγωνιστικές για να διεκδικήσει τον τίτλο και η μοναδική επιλογή που έχει είναι να γυρίσει σελίδα. Ο Τον Κάανεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Ερμή τους πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές των οποίων στερήθηκε τις υπηρεσίες στο ΓΣΠ και θα δούμε μια εντελώς νέα και διαφορετική ομάδα. Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες σε ένα αγώνα που δεν υπάρχει το περιθώριο για την παραμικρή βαθμολογική απώλεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE