Η σπαζοκεφαλιά για τη ρεβάνς

Η σπαζοκεφαλιά για τη ρεβάνς

Οι επιστροφές των Μοράις και Μάριο Σέρτζιο, οι οποίοι έχουν εκτίσει την ποινή τους δίνουν πιο πολλές επιλογές στον Τόρστεν Φινκ για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως ακόμα τα χαρτιά του είναι κλειστά. Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν με τον Ερμή και ουσιαστικά μόνο το απόγευμα της Τρίτης θα εφαρμόσει το πλάνο που έχει κατά νου για να παρατάξει στη ρεβάνς της Τετάρτης.

Θα απουσιάζουν και πάλι οι τιμωρημένοι Καρλάο και Ντε Βινσέντι και ο τραυματίας Πιέρος Σωτηρίου. Πρόβλεψη είναι πολύ παρακινδυνευμένο να γίνει και πραγματικά είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το τι θα κάνει ο Φινκ. Θα ξεκουράσει παίκτες, θα ρίξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, θα δώσει ευκαιρίες; Απαντήσεις το απόγευμα της Τετάρτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE