ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εγκλωβίστηκε λόγω πανδημίας - Κατηγορείται για υπόθεση απόπειρας φόνου

ΠΑΦΟΣ: Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εγκλωβίστηκε λόγω πανδημίας - Κατηγορείται για υπόθεση απόπειρας φόνου

Σε απευθείας ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου που θα συνεδριάσει στις 11 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σήμερα 31χρονος για υπόθεση απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος, που τελούσε υπό οκταήμερη κράτηση για την  απόπειρα φόνου σε βάρος 34χρονου το απόγευμα της 8ης Μαΐου στην Πάφο, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 11η Ιουνίου όπου θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης του ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου και όπως ήταν και η εισήγηση της Αστυνομίας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του 31χρονου που βρίσκεται στην Πάφο για διακοπές αλλά αποκλείστηκε και δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και το κλείσιμο των αεροδρομίων, έγινε όταν αυτός επέστρεφε στο διαμέρισμα του το βράδυ της 8ης Μαΐου και μετά την διάπραξη του αδικήματος σε βάρος 34χρονου.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας αιτία του καυγά φέρεται να είναι οι οικονομικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, ανακρινόμενος ο 31χρονος μετά την σύλληψη του, ανέφερε στους ανακριτές  πως το θύμα είχε μεταβεί με άλλους δύο τους οποίους κατονόμασε, στο διαμέρισμα του, με σκοπό να τον κτυπήσουν. Το θύμα ωστόσο, ο 34χρονος που νοσηλεύτηκε  στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου ανέφερε ότι ο δράστης του χρωστούσε χρήματα για αυτό πήγε να τον βρει .

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση γεγονότα, στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
  
Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος έφερε τρία τραύματα στο χέρι, την κοιλιά και το θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Η κατάσταση της υγείας του, κρίθηκε  ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top