ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ- Πρωτόκολλο ΚΟΠ: Αποκάλυψε την διαφωνία των ειδικών για κρούσμα σε ομάδα – «Θα μπορούσε να λυθεί»

ΚΥΠΡΟΣ- Πρωτόκολλο ΚΟΠ: Αποκάλυψε την διαφωνία των ειδικών για κρούσμα σε ομάδα  – «Θα μπορούσε να λυθεί»

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, με δηλώσεις του στο ThemaOnline, ξεχώρισε η αποκάλυψη του για το πρωτόκολλο και τη διαφωνία των ειδικών.

Το συγκεκριμένο «κομμάτι»: 

«Όσον αφορά την διαδικασία λήψης της απόφασης αυτό που ξενίζει -μεταξύ των όσων μας ανέφερε ο κύριος Νεοφυτίδης- είναι η αντίθεση που είχαν 2 εκ των 3 μελών της επιστημονικής ομάδας, με το 3ο μέλος της ομάδας και τον Υπουργό Υγείας. Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ μας εκμυστηρεύτηκε πως το επίμαχο ζήτημα (και μία από τις ελάχιστες αποκλίσεις του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ με αυτό του Υπουργείου) αφορούσε τη διαδικασία που θα ακολουθείτο σε περίπτωση που εντοπιζόταν κρούσμα σε ομάδα. Οι κύριοι Κωστρίκης και Καραγιάννης συμφωνούσαν με τα όσα έχουν συμφωνηθεί και σε άλλα προηγμένα πρωταθλήματα που θα επανεκκινήσουν, δηλαδή εάν κάποιος ποδοσφαιριστής βρεθεί θετικός θα απομονώνεται. Το έτερο μέλος της επιστημονικής ομάδας και ο υπουργός Υγείας υποστήριζαν πως όσοι είχαν έρθει σε επαφή με το κρούσμα (μικρότερη απόσταση των δύο μέτρων και πάνω από 15’ λεπτά) θα έπρεπε να μπαίνουν σε καραντίνα κάτι που θα σήμαινε πως επηρεαζόταν ολόκληρη η ομάδα (ή ακόμα και οι αντίπαλοι). Οι αποκλίσεις ήταν μικρές και το ζήτημα μπορούσε να επιλυθεί αλλά κάποιοι φαίνεται είχαν προαποφασίσει τη διακοπή. Υπήρχε εξάλλου όπως μας είπε και ο κύριος Νεοφυτίδης περίπου ακόμη ένας μήνας (14 Ιουνίου) μέχρι την επανέναρξη και μπορούσαν να βρεθούν λύσεις».

The post ΚΥΠΡΟΣ- Πρωτόκολλο ΚΟΠ: Αποκάλυψε την διαφωνία των ειδικών για κρούσμα σε ομάδα – «Θα μπορούσε να λυθεί» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στη Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής (16/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top