ΠΑΡΑ-THEMA

Πυροδότησε σχόλια η δήλωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στους Financial Times – «Χρωστάς στον κυπριακό λαό μια εξήγηση» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυροδότησε σχόλια η δήλωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στους Financial Times – «Χρωστάς στον κυπριακό λαό μια εξήγηση» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυροδότησε σχόλια η δήλωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στους Financial Times ότι δεν έχει ανάγκη για να είναι διεφθαρμένος.

Είχε αιτιολογήσει την εν λόγω τοποθέτησή του, λέγοντας πως έχει βγάλει πολλά λεφτά ως δικηγόρος.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αντέδρασε έντονα, παρουσιάζοντας τα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης. Κι από τη στιγμή που το πόθεν έσχες του Πρόεδρου δεν ανταποκρινόταν στην τοποθέτησή του, τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την Χαραλαμπίδου είτε ο Νίκος Αναστασιάδης δεν τα ‘πε καλά στους Financial Times, είτε απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία. Και κατέληξε ως εξής: «Χρωστάς στον κυπριακό λαό μια εξήγηση»

Αυτούσια η τοποθέτηση της βουλευτού: «Πόθεν Εσχες Πρόεδρε γιατί δεν είναι διακριτά τα πολλά λεφτά ως δήλωσες στους Financial Times; Για λογους διαφανειας δεν πρεπει να αποκαλυπτονται όλα ιδιαιτερα οσον αφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ; Προσωπικα αν ημουν εφορος φορολογιας θα αρχιζα διερευνηση! Το ιδιο θα πρεπει να πραξει και η αρμοδια επιτροπή για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ αν είμαστε σοβαροι !

Η δήλωση στους FT ; εχει ως εξής : Ι have done so well when I was a Lwayer that I have a lot of savings I m not in need to be corrupted"

Σύμφωνα με τη δημοσιοποιημενη δήλωση Πόθεν ΕΣΧΕΣ έχεις
καταθέσεις Ευρώ 61,750
Μετοχές Ευρώ 790
1 Audi A8 μοντελο 2012 αξιας 85,000 Ευρώ
Κληρονομικά χωράφια στο Πέρα Πεδι 66000 Ευρώ
Είτε λοιπόν προεβαλες ψευδές επιχείρημα ( που δεν στεκει , οπως και να το δει κανείς,το εξηγησα στο προηγουμενο ποστ) στους Financial Times είτε απεκρυψες περιουσιακα στοιχεία . Χρωστας στον Κυπριακο λαο μια εξηγηση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top