ΠΑΡΑ-THEMA

Η θέση των υπεραγορών Παπαντωνίου…

Η θέση των υπεραγορών Παπαντωνίου…

Παρά το γεγονός ότι από την Παρασκευή (17/04) ζητήθηκε επανειλημμένα από τον διαδικτυακό μας Όμιλο η θέση της υπεραγοράς «Παπαντωνίου» σε σχέση με πληροφορίες που δημοσιεύσαμε περί κρουσμάτων σε γνωστή υπεραγορά, εντούτοις δεν μας έγινε κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα επικοινώνησαν μαζί μας άνθρωποι και συνεργάτες των υπεραγορών και τους ξεκαθαρίσαμε πως είμαστε στη διάθεσή τους για οποιοδήποτε σχόλιο. Η μόνη απαίτηση ωστόσο ήταν να αποσύρουμε το δημοσίευμα.

Παρ΄ όλα αυτά, όπως διαπιστώσαμε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (18/04) οι άνθρωποι της υπεραγοράς επέλεξαν να διαψεύσουν αποτεινόμενοι σε άλλα Μ.Μ.Ε.

Όπως και να ‘χει εμείς οφείλουμε δεοντολογικά να παραθέσουμε το περιεχόμενο της εν λόγω ανακοίνωσης: «Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και με γνώμονα τις βασικές τους αξίες, την ειλικρίνεια και το σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό, διαψεύδουν κατηγορηματικά, το χθεσινό άκρως δυσφημιστικό και επιζήμιο δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο αναφέρεται αναληθώς σε αριθμό 10 κρουσμάτων COVID-19 στις Υπεραγορές Πάφου και Λευκωσίας.

Η εταιρεία επιφυλάσσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και καλεί το συγκεκριμένο μέσο όπως ανακαλέσει και διαψεύσει το ανυπόστατο δημοσίευμα άμεσα.

Οι στιγμές που βιώνουμε είναι κρίσιμες και διαβεβαιώνουμε το κοινό και την πελατεία μας ότι τηρούμε και εφαρμόζουμε όλα τα δέοντα μέτρα προστασίας και συμμορφωνόμαστε πλήρως με κάθε Διάταγμα και οδηγίες που εκδίδονται.
Διαβεβαιώνουμε, πως σε περίπτωση που προκύψει μελλοντικά το οποιοδήποτε θέμα το οποίο δύναται να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των πελατών ή του προσωπικού μας, εμείς οι ίδιοι θα προβούμε σε σχετική ανακοίνωση και θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές».

Να σημειωθεί ότι το ThemaOnline, με σημείωμα εκ μέρους της εκδοτικής πλευράς, επανήλθε σε σχέση με την όλη υπόθεση κι έκανε νεότερη ενημέρωση, καταγράφοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το όλο θέμα.

Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές, πρώτιστος στόχος μας είναι η αντικειμενική ενημέρωση του κοινού και το δημόσιο συμφέρον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top