Βαριές κατηγορίες Σέρινταν – «Αυτός ο παίκτης ευχόταν να πεθάνουν τα παιδιά μου και όλη μου η οικογένεια» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βαριές κατηγορίες Σέρινταν – «Αυτός ο παίκτης ευχόταν να πεθάνουν τα παιδιά μου και όλη μου η οικογένεια» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ιρλανδός Κίλιαν Σέρινταν προχώρησε σε βαρύτατες κατηγορίες κατά του Γιώργου Κουτρουμπή.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Σέρινταν ανέφερε ότι ο Κουτρουμπής σε φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια «ευχόταν να πεθάνουν τα παιδιά μου και όλη μου η οικογένεια».

«Αυτή η ιστορία δεν είναι φτιαχτή. Αυτός ο αμυντικός του Παναθηναϊκού (Κουτρουμπής) σε ένα παιχνίδι μου είχε πει “Εύχομαι η οικογένειά σου να πεθάνει. Η γυναίκα σου, η μητέρα σου, ο πατέρας σου, τα παιδιά σου. Εύχομαι όλοι να πεθάνουν”. Και ήταν σε φιλικό παιχνίδι (σ.σ. Ομόνοια – ΠΑΟ 3-0, το 2016). Παράξενος», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: www.newspao.gr

The post Βαριές κατηγορίες Σέρινταν – «Αυτός ο παίκτης ευχόταν να πεθάνουν τα παιδιά μου και όλη μου η οικογένεια» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.