ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καίγεται η Κύπρος και σε θερμοκρασία και απο πυρκαγιές - 42 σε μια μέρα

Καίγεται η Κύπρος και σε θερμοκρασία και απο πυρκαγιές - 42 σε μια μέρα

Σε 42 πυρκαγιές, από τις οποίες οι 36 αφορούσαν πυρκαγιές υπαίθρου, ανταποκρίθηκε τη Δευτέρα (18/5) η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 18ης Μαΐου μέχρι και τις 06.00 της 19ης Μαΐου 2020.

Επίσης, ανταποκρίθηκε σε 64 κλήσεις για βοήθεια, 20 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 13.35, τη Δευτέρα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε 250 μεγάλες μπάλες σανού, οι οποίες βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο παρά την φάρμα του ιδιοκτήτη στην κτηνοτροφική περιοχή του χωριό Αρεδιού Επαρχίας Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το πυροσβεστικό σταθμό Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.47.

Στο έργο της πυρόσβεσης συνέδραμαν ένας εκσκαφέας και 2 γεωργικοί ελκυστήρες Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, τη Δευτέρα (18/5) , η ώρα 16.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και σπαρτά στην κτηνοτροφική περιοχή Περιστερώνας

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.49.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 7 δεκαρίων. Για την κατάσβεση της συνέδραμαν και 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top